Arama sonuçlarınız

1. xavihernandez

satılık xmax 300 tech max (2024 model)

MERHABALAR DEĞERLİ FORUM ÜYELERİ KONUM: MUĞLA/ORTACA FİYAT: 480BİN TL İlân No: 1243559738 https://shbd.io/s/2ESpHKPL YAMAHA XMAX 300 TECH MAX 2024 (DARK MAGMA RENK, FULL AKSESUARLI) MOTOR 3000 KM’DEDİR. ÜZERİNDE FULL SERAMİK KAPLAMA BULUNMAKTADIR. NERDEYSE HİÇ KULLANILMADIĞINDAN VE...
  2. xavihernandez

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

Bitmiyor bu ç.o’larının her gün yarın demesinden. Önce resmî gazetede yayımlanacak denildi, 3-4 gün oldu yayımlandı, şimdi de haysiyetsizler artes diyor. Yarın da başka bir şey diyecekler. Az kaldı ki tüm kurumları arayıp ana avrat söveyim.
  3. xavihernandez

Resmî gazetede açıklanmasına rağmen lânet olsun ki hâlâ sistem kapalı diyorlar. Aldım diyen var, bekliyorum diyen var, kime inanacağız neye inanacağız bilemiyorum artık. … artesine de motoruna da artık.
  4. xavihernandez

Hocam Şubat’ı niye bekliyoruz ya. Parasını verdiğim ürünün sorumluluğu bende değil. Koca koca firmalarsan bunları hemen çözeceksin. 1 aydır zaten bekliyoruz kalkıp şubat ortası sonu falan derlerse ne olacak? Bu iş iyice rayından çıkacak gibi gözüküyor. Aldığımız fakat alamadığımız motora olan...
  5. xavihernandez

Faturasını kestirdim, sigortasını da yatırdım onu bayii düşünsün artık ama çok can sıkıcı bir hâl almaya başladı gerçekten. İade etmeyi bile düşünmüyor değilim.
  6. xavihernandez

Merhabalar arkadaşlar ayın 3’ünde aldığım Yamaha marka motosikleti hâlâ teslim alamadım. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor ama net bir bilgi hiçbir yerde yok. Daha teslim alamadığım motosikletten soğudum resmen. Rezalet bir sistem, rezalet bir iletişim, rezalet bir yapı. Söyleyecek çok söz var...
  7. xavihernandez

2025 Motosiklet fiyat zamları

Siz yine iyisiniz ben ayın 2’sinden beri bekliyorum, gına gelmeye başladı artık. Pazartesi, salı açılacak diyorlardı her gün aynı cevabı veriyorlar.

Yeni mesajlar