Arama sonuçlarınız

1. H

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

D100 den gitmenizi tavsiye ederim otoban adamı gaza getiriyor getirmezse de o ortama uyum sağlamak için motoru zorluyorsunuz zaten 150 cc maks 110-120 gideceksiniz uzun yolda çin malı bi motor olduğu için de hemen ısınacak en ideali 70-80 ile devirli gitmek gaz kolunun 3/1 ini kullanmak ve her...
  2. H

Biraz uzun bir yol için motor arıyorum ne almalıyım

Hocam o uzun yolda kış veya soğuk havada vitesli motor adamı fena eder size en uygun motor maxi scooter sizi mahcup etmeyecek motorlar da xmax forza Tmax tarzı güzel ve güçlü scooterler olur konfor isterseniz forza konfordan biraz ödün verip daha sportif ve motor kullanmayı hissetmek için yamaha...
  3. H

Kask arıyorum

Hocam kesinlikle scorpiona geçmenizi öneniririm çünkü mt ls2 axxis sway tarzı kasklar sadece şekil şukul için sağlamlıkları kesinlikle scorpion gibi hjc nexx nolan gibi değil ülkemizde de en büyük en iyi scorpion satıcısı firma motomaxdir ödeme kolaylıkları da bulunuyor havaleye indirimleri var...
  4. H

Kask arıyorum

5. H

MT-25 2016 ÇALINDI KENDİ MOTORUM

Hocam direksiyon kitli ve önünde bir motor vardı 1780744719 Hocam fotoğrafı buraya yükleyemiyorum yoksa kendi motorum var tabii 1780744831 Sağol sayın abim inşallah 1780745022 Hocam kilit yoktu direksiyonu kitlemiştim kamera da yoktu bizzat park ettiğim yeri ama ben motorun hemen yanına bi...
  6. H

MT-25 2016 ÇALINDI KENDİ MOTORUM

2 haziran salı akşamını 3 haziran çadşambaya bağlayan gece sabaha karşı 2016 MODEL GÜMÜŞ GRİ RENK YAMAHA MT25 2016 model 04.45 de ümraniyeden çalınmıştır gören duyan olursa bilgi verebilir mi 0530 590 57 54 Plakası 34 SN 6709 MOTORUN ARKA JANTI AÇIK MAVİYE BOYALI ŞASE VE ÖN JANT ORJİNAL LACİVERT...

Yeni mesajlar