Arama sonuçlarınız

1. Ghost20

Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

Sorunu marşa basarken hafif gaz vererek çözdüm, motor çalıştı biraz bekledikten sonra tekrar stop etti bu yüzden çalıştırıp biraz sürdüm ve bayiye götürdüm. Şuan herhangi bir sorun yok, sorun sanırım navarin11'in dediği sebepten. Bende bir arkadaşa sormuştum forum sonrası, o da aynı sorunu...
  2. Ghost20

Bu motor alınır mı?

bende sym fiddle 3 125cc var çok kullanamadım akü zayıftı, yeni akü aldım bir kere de sigortası patladı onu değiştirdim başka bir sorunla karşılaşmadım.2. el bi tanıdıktan almıştım, 20.000km küsürde. Pcx indirim var diye gidip pcx aldım eski motoruda uzun zamandır kullanmıyorum boş duruyor...
  3. Ghost20

bayi aküde sıkıntı olmadığını söyledi kontrol ettiler, başka bir sebep olamaz mı?
  4. Ghost20

hocam dün aküyü söküp bayiye götürdüm çok zayıflamamış dediler 2-3 saat sarj ettiler. Sağlamdır diye düşünüyorum. Marşa basarken farlar falan da gitmiyor zayıf değil gibi bilemedim
  5. Ghost20

motorum pcx, yazmıştım sonrasında düzenlerken silmişim sanırım :D pcx hocam yazmayı unutmuşum 2024 model 1 sene oldu sıfır aldım
  6. Ghost20

Merhaba, motorun yağ değişimini 6 ay önce yapmıştım ve 2-3 aydır da motoru kullanmıyorum. Marşa basınca ses geliyor fakat çalışmıyordu, aküsünü sarja taktım ama yine de çalışmıyor. Farlar yanıyor, marşa basarken ses geliyor çalışıcak gibi oluyor fakat çalışmıyor. Sorun bujiden kaynaklı olabilir...
  7. Ghost20

Engin Çağlar motosiklet çarpması sonucu hayatını kaybetti

Motorlu daha öncesinden hızlı mı geliyor acaba? şu hızla geliyor olsaydı çok rahat durabilir ya da manevra yapabilirdi gibi. Dün 1 hafta aradan sonra motorla gezmek istedim, kadıköye doğru yola çıktım. Kadıköyde araçlara yeşil yanıyor millet beni göre göre karşıya geçiyor, korna çalıyorum...
  8. Ghost20

Yatan Motoru Satmak

Sym Fiddle 3 125cc motorum 6-7 aydır yatıyor, pcxi aldığımdan beri sürmüyorum. Yağmurlu havada bir kere kayıp düşmüştüm, bir kerede yolda bırakmıştı sigortası patladı diye. Şuan biraz kötü durumda, ön grenajında ve yan grenajlarında çizikler ve boya hasarları mevcut. Ben bu motoru uğraşmadan...
  9. Ghost20

Esnaf Kurye Olmak

hocam benim iyi kazanmak gibi bir derdim yok, ayda 30 k cebime kalsa kafi bana. Borcum yok param da var. Kuryeliği, serbest çalışma, saat seçebilme ve istemediğin zaman çalışmama gibi haklardan istiyorum. Şuan ki işim 3 vardiyalı ve insanlarla çok iletişimde olduğum bir iş.Benim size sorduğum...
  10. Ghost20

Esnaf Kurye Olmak

Merhaba, hali hazırda bir işim var fakat bu aralar biraz serbest takılmak için esnaf kurye olmayı düşünüyorum. Şuan 40-50 k arası gelirim var, kuryeliği rahatlıktan dolayı yapmak istiyorum ve ek olarak evde farklı işler ile uğraşacağım. Eskiye göre şimdi kurye olmak biraz daha zahmetli p1...
  11. Ghost20

Gezi - Rota Önerisi

abi bu yol üstünde güzel bir köfteci veya restorant var mıdır önerebileceğin?
  12. Ghost20

Gezi - Rota Önerisi

Merhaba, bu hafta boyunca boşum ve motorumla gezmek istiyorum. Istanbulda yaşıyorum ve çok uzak olmayan(100-200km) doğası güzel olan, kafa dinlemelik yerlere gitmek istiyorum(yemek yemek içinde olabilir :D) Aklımda henüz bir fikir yok önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca boş vakti olan ve gelmek...
  13. Ghost20

HGS

gelmiş abi zaten baktim simdi 80 tl olmuş ilk geçişler :D abi ben bu siteden odesem, pttden cikartmasam bir sorun olur mu? ikisinin arasinda onemli bir fark var mi?
  14. Ghost20

HGS

hocam ben her gün köprüden geçiyorum hgs yok, pttye gitmedimde. E devletten ödendiğini duydum fakat benim hgs geçişlerinde herhangi bir borç gözükmüyor. Plaka çıkartmaya gittiğimde kurye arkadaş hgs çıkartmana gerek yok plakaya yazıyorlar ben de e devletten ödüyorum demişti ona güvenip bende...
  15. Ghost20

Honda bayileri yağ problemi.

hocam ben honda doğu batıda kendi yağımı götürdüm, gitmeden önce aradım böyle bir muhabbet var mi diye. Öyle bir şey olmadığını söylediler, yağı getirebilirsiniz dediler.
  16. Ghost20

Trafik denetimlerinin son zamanlarda çok artırılması

katılıyorum kesinlikle. Ceza fiyatları aşırı derecede yüksek şuan, bundan bir şikayetim yok fakat o kadar suç işleyen, hırsızlık yapan, karısını döven, yan baktı diye öldüren kişilerin yeterli ceza almaması varken trafik denetimin artması saçma. Adam egzoz takmış ya da kaskı yok, suçlu...
  17. Ghost20

İnsan İlişkileri Ve Modern Çağa Ayak Uyduramamak

sosyal medya çok değiştirdi insanları abi, adam akıllı muhabbet kuramaz oldu insanlar. abi çağdan mı bilmemde ben eskileri özlüyorum ya. Misafirliğe giderdik, misafirliğe gelirlerdi. Bayramlar harbiden özeldi. Bir araya gelmek güzeldi o zamanlar. Şimdi ise para ve ölüm dışında aileleri bir...
  18. Ghost20

İnsan İlişkileri Ve Modern Çağa Ayak Uyduramamak

yaş 20 yakında 21 olucak. 15-16 yaşlarından beri arkadaşım yok bir tane vardı o da üniversiteye başka şehire gitti. Benimde kafa yapım yaşıtlarımla hatta benden yaşça büyük kişilerle bile uyuşmuyor. Adam kaç yaşına gelmiş hala bir amacı yok bomboş takılıyor. Aslında olay yaşta değil, insanların...
  19. Ghost20

Bazen yapabileceğin bir şey olmaz

soğuk işlemiyor hocam bana ya dün üşümedim, gördüğüme eminim. abi valla senin olay daha kötüymüş :D ama bence yaşadığın olay gerçektir, o tarz adamlar birden çıkıp daha sonrasında yok oluyor. okan abim valla görmediğim yere girmem, hızıma dikkat ederim, tedbirli sürerim fakat dün yaşadığım...