Arama sonuçlarınız

1. A

Müzik keyfi için interkom önerisi

130 'dan sonrasına çok çıkmıyorum zaten. Prozone ile de 110 'dan sonra ses duyulmuyordu hemen hemen. Ortalama 100 bandında seyrediyorum. Benim için müzik kalitesi önemli grup sürüşleri yapmıyorum. 1761334914 Müzik kalitesi olarak nasıl? Şarj benim için önemli değil de önemli olan müzik zevki.
  2. A

Müzik keyfi için interkom önerisi

Merhaba Değerli Forum Sakinleri, Müziksiz markete bile çıkmam kulaklığım her daim yanımda olur o derece. Dolayısıyla motosiklet kullanırken de müziksiz olmuyor. Yaklaşık 1 sene önce Prozone interkom almıştım ses kalitesi ve düzeyi üst seviye olmasa da beni idare etmişti ve şimdi hakkın...
  3. A

FP İnterkom Önerisi?

Merhabalar, Maksimum 6 ay - 1 yıl kadar idare edicek bir interkom arayışındayım. Önereceğiniz düşük bütçede ses kalitesi, mikrofon perfomansı f/p olan bir ürün var mıdır?
  4. A

Bajaj Dominar 250 vs BMW G310R

Merhabalar, Uzun zamandır motor araştırıyorum mantıklı bir seçim yapabilmek adına. En son iki seçenek arasında kaldım; Bajaj Dominar 250 ve BMW G310R. Eğer Dominar 250 alacaksam sıfır alıcam belli miktarı peşin geri kalanı taksitle. Eğer G310R alacaksam da malum 2.el 20-30bin km arasında...
  5. A

PCX 125 vs Sym Jet x 125 Sizce hangisi?

Merhabalar, Bir arkadaşım scooter almak istiyor bilgisi çok yok bende elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalıştım ama sizlere de danışmak istedim. Normalde vitesli al diyordum RTR 200 önermiştim. Fakat RTR 200 şans işi olduğu için bazı kişilerde kronik sıkıntı çıkabiliyor (gaz yememe, gaz...
  6. A

Euro 5 Motor Alınır mı?

Merhabalar Değerli Forum Üyeleri, Uzun zamandır piyasa araştırması yapıyorum ve TVS Apache RTR200 ile Dominar 250 arasında kararsız kaldım. Sonunda Dominar 250 almaya karar verdim, ancak şimdi de Euro 5 motor almanın mantıklı olup olmadığını düşünüyorum. 2025'e girmek üzereyiz ve yeni motorlar...
  7. A

Sıfır Dominar 400 mü İkinci el Honda CB250R mı?

Merhaba değerli forum sakinleri, Sıfır Bajaj Dominar 400 (2024) ve ikinci el Honda CB250R (2022) arasında kaldım. Aslında ikisinin sıfır fiyatı aynı ve Honda tabiki daha iyi diyebilirsiniz. Ancak Dominar da 127bin peşin geri kalanı 8 ay %0 vade ile ödenebiliyor. Honda da sıfır o kadar nakit...

Yeni mesajlar