Arama sonuçlarınız

1. M

Küçük Şehir Avantajları

Küçük şehirlerin bana kalırsa hiçbir avantajı yok. Her şeyden önce iki tane göbekli ve beceriksiz ustanın eline mahkumsun. Motor ve ekipman satan mağazalar çok kısıtlı olduğu için orada da hiçbir avantajın olmuyor. Trafik denetimi kısıtlı olduğundan birçok kullanıcı riskli işlere kalkışıyor ki...
  2. M

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

İş güvenliği sistemi olması gerektiği gibi ilerlerse bizim bunu tartışmamıza gerek kalmaz. Ancak Türkiye'de insan canı kıymetsiz. Dolayısıyla bu konudaki tüm düşünceler benim için nötr. Devlet yasalarını koymuş ancak yürütme kısmı tam bir lunapark şenliği. Bu durumda ne çalıştığımız şirkete ne...
  3. M

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

RKS bugün bana evrakları gönderdi ve tescilini yaptırdım. Hatta plakayı bile düşürmüşüm. Neyse ki bulduk :D Dipnot: Evrakların ekran görüntüsünden aldığınız renkli çıktılar ile işlem yaptırabilirsiniz. Noterde sırf bunun için diretip noterle görüşerek işlemi yaptırdım.
  4. M

Motosiklet Karşılaştırma ( XMAX 300 - QJ Fortress 350 - SR4 Maxi )

Teşekkür ederim. Bir hafta kalça ağrısı çekerek atlattım. Ancak @Symurg' un da haklılık payı fazlasıyla mevcut. Ben sadece yaşadığım bir olaydan dolayı QJ markasının diğer Çin menşei motorlara göre daha kaliteli olduğunu göstermek için gönderdim iletiyi. Tercih sonuç ilişkisine gelince...
  5. M

Motosiklet Karşılaştırma ( XMAX 300 - QJ Fortress 350 - SR4 Maxi )

İncelemenize QJ markasını dahil edince birkaç şey de ben eklemek istedim. Geçen sene QJ SRK 250RR motoruma bir araç yaya geçidinde arkadan çarptı. Başka bir motora çarpılsa sonuç ne olurdu bilemiyorum fakat benim motoruma neredeyse hiçbir şey olmadı. Arka plakalık demiri yamuldu ve çekiçle...
  6. M

Berik Marka İki Parça Tulum Hakkında

Teşekkür ederim yanıtlar için. Önemli olan montun sırıtmaması. Alta ayrıca pantolon da alacağım zaten.
  7. M

Berik Marka İki Parça Tulum Hakkında

Herkese iyi forumlar. Deri pantolon, deri mont, eldiven ve bot alacağım. Araştırırken Berik markasına rast geldim ve fiyat olarak dikkatimi çekti. Aşağıda linkini bırakacağım iki parça tulumu da çok hoşuma gitti. Tulumu aldığımda sadece montunu giyeceğim zaman çok sırıtır mı yoksa 2 parçayı da...
  8. M

EURO 5 MOTOSİKLET TESCİL SORUNU

Anladığım kadarıyla ARTES sisteminde bir sorun yok. Motorların Türkiye'ye girişini sağlayan firmalar motor ve şasi numarasını ilgili sisteme bildirmekte ya da girmekte yavaş davranıyorlar. Bu da devlete peşin ödenmesi gereken vergi konusundan kaynaklı. Durum sanırım tamamen duygusal :)
  9. M

125 CC ile başlangıç için ne kadar tecrübe yapılmalı?

Sırasıyla 1 yıl 125cc scooter (4000 km), 7 ay 250cc racing (4000 km) ve son olarak daha büyük bir motora geçmeden önce 400cc racing motor aldım birkaç gün önce. Kullanıcının kendi deneyimlerinden yola çıkarak edindiği tecrübe, karar vermesinde büyük bir etken. Bunu da ileri sürüş eğitimi...
  10. M

Motosiklet mahrumiyet bedeli hakkında

Yaya geçidinde yayaya yol vermek için durduğumda bir araç arkadan çarpmıştı bana. O kaza sonrası avukata sorduğumda alabileceğimi, hatta bunun için araç kiralamaya (günlük araç kiralama rayiç bedeli x araçsız kalınan gün sayısı) bile gerek olmadığını belirtmişti. Ek olarak bunun psikolojik...
  11. M

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

Herkes çok agresif. Haliyle insanların olaylara nasıl tepki vereceğini kestirmek çok güç. Kimse bu tarz olaylara girerek canını riske atmamalı.
  12. M

2 Yıllık Kullanıcıya Motor Tavsiyesi

Öncelikle herkese merhabalar iyi forumlar diliyorum. Bir yıl 125cc scooter (rks new light), bir yılda super sport (OJ SRK 250 RR) motor kullandım. Artık hem kalite olarak hem de güç olarak bir üst seviye motora geçmek istiyorum. Aklımda Aprilla RS 660 ve Kawasaki Ninja ZX-4RR var. Aprilla'nın...

Yeni mesajlar