Arama sonuçlarınız

1. S

2. motor ve ömürlük motor olarak SpeedTwin 900

Merhaba, CL250'den başka bir motora geçmek istiyorum. Speed Twin ikinci elleri 450 bandında temiz motorlar var şu an. Cafe racer modellerden devam etmek istiyorum ve ömürlük olmasını istiyorum. Aklımdaki diğer seçenekler Kawa Z650RS ve v7 Stone. Satış sonrası için araştırdım ve hepsi zayıf...
  2. S

400CC Motosiklet Önerisi

Svartpilen 401, Guerilla 450. Speed 400.
  3. S

Motosiklet önerisi

Scrambler 1200XE, Bear 650, Thruxton 1200 olabilir bence.
  4. S

moto guzzi ve royal enfield ikilemi.

abiler herkese genel cevap vereyim. o paraya hintli almak bana da mantıklı gelmedi ama tip olarak ve fiyat olarak guzziden çok daha aşağıda. kalan paramla da bişeyler alabilirim diye düşündüm. aklımdaki soru da enfield alıp ulan keşke guzzi mi alsaydım dedirtçek kadar sorun çıkartır mı acaba...
  5. S

moto guzzi ve royal enfield ikilemi.

Merhaba, motor sürmeye 2-3 ay önce başladım. cafe racer ve scrambler dışındaki motorlar ilgimi çekmiyor ki şu anda da bir tane mutt'ım var. aileden kalan bir miras durumu oldu ve motorumu yükseltmek istiyorum. 2-3 ay motor yükseltmek için az bir süre farkındayım ama yarın ne olacağını...
  6. S

Manitayla kafa dinlemelik tatil için neresi?

merhaba, yaklaşık 3 yılık sevgilimle ayrılıp yeni barıştık tekrardan. kafa dağıtmak için bir yerlere gitmek istiyoruz, aynı zamanda gideceğimiz tarihlerde 27 yaşına giriyor olacağım belki bir gece club falan takılabiliriz ama amacımız sessiz sakin pubta bira içip bir gece de deniz kenarı bir...
  7. S

R25'in fiyatı artmaya devam ediyor

Abi burda ne yaşanmış ya ahahaahhaha. Biramı yudumlayıp kahkaha atarak dinledim.
  8. S

Togo motor hakkında.

selamlar, togo motor diye bir marka gördüm geçenlerde. 250 lik bir cruiser motoru var ve tip olarak fena değil, alacağımdan değil ama hiç bilgi bulamadım sağ solda. türk malı olduğunu söylüyorlar sitesinde ve sanırım falcon bünyesinde emin değilim. bu firma hakkında bilgisi olan var mı? 250cc...
  9. S

Mutt motosiklet iflas mı etti?

ben yeni akita 250 almıştım... şu an belirsizlik var sanırım araştırma yaptım biraz yeni yönetici vs. bulmuşlar ama komple satışlar falan kapanmış. yedek parça elimizde çok var demişti aldığım firma ama basit bir motor olduğu için dışardan da bulabilirim gibi. beni panik ettirmedi çok açıkçası...
  10. S

Almak istediğiniz motosikleti dışarda görünce

Triumph Thruxton ya da BMW R12 nineT... Bayılıyorum bunlara daha göremedim Sakaryada. Speed Twin 1200RS'de bi hayal.
  11. S

2 ayda uzun yol.

Merhabalar, 2 aydır aktif motor kullanmaktayım. CL250 motorum vardı fakat satıp Mutt Akita 250 aldım şu an. Bu motor ile Temmuz gibi kız arkadaşımın yanına Fethiye'ye gidip orda gezip tek başıma dönme amacım var. Kamplı olacak, bir sırt çantası ve çadır alacağım. Çadırım ufak. 6 aylık bir...
  12. S

Kask Önerisi chopper/Cruiser

Bell bullitt, shoei glamster. Bütçe varsa tabi.
  13. S

Honda Bayii'lerinde Motosiklet Olmaması

V7 Stone geçen hafta 320.00TL'idi peşine. Şimdi 500 bin olmuş, nasıl iyi fiyat diyebiliyorlar ben anlamıyorum. Çok beğendiğim motor ayrı konu.
  14. S

CL250 gidon alçaltma.

Low drag veya tracker hocam. Continental GT gidonu gibi istiyorum aslında.
  15. S

CL250 gidon alçaltma.

Hocam depo ve egzoz mat siyah. Yan çanta var bir de.
  16. S

CL250 gidon alçaltma.

Merhabalar, 4 aydır CL250 kullanmaktayım, motoru epey kişiselleştirdim, gidonunu cafe-racer tarzı yapmak istiyorum. Bunu nasıl ya da nerede yaptırabilirim?
  17. S

2025 Motosiklet fiyat zamları

Speed Twin 900 ₺494.900,00 ₺825.000,00 korlas ne zam koymuş abi bu ne.
  18. S

Peşin fiyatı bana baya iyi geldi. Triumphlar malum fiyatlardayken.
  19. S

Korlas'ta zam yapmakta sanırım şu an fiyatlar açılmıyor.
  20. S

TR'de cruiser, scrambler, cafe racer motor tercih edilmemesi

abi doğru diyorsun genel olarak ama şöyle de bir durum yok mu sanki; zamanında ekonomi daha iyiken de bu motorlar tercih edilip piyasası olabilirdi. hiç olmamış yani sanki.

Yeni mesajlar