Arama sonuçlarınız

1. E

Ses İsteyene Ses, Şekil İsteyene Şekil- Lifan V16

Hocam şöyle söyliyim. İzmir Balçovada ikamet ediyorum ben, bakıma götürdüğüm Bayındırda. Evle bakıma götürdüğüm servis arası 93 kilometre. Git gel 185 kilometre yol yapıyorum kafadan. Uzun yol sayılabilecek kadar uzun bir yol tecrübe ettim şimdiye kadar ve ortalama hızım 95-100 civarıdır...
  2. E

Motorun yarın 1000 kilometre bakımını yaptıracağım. Motorda ısındıktan sonra üst kapak tarafından tahminimce subap sesi geliyor, ayarını yaptıracağım yarın bir kontrol edip. Onun dışında motor gayet güzel. Hani motordan ne beklendiğini genel olarak bilmiyorum ama zaten blok bilinen bir blok...
  3. E

Ben de sırf fiyatı için aldım, benda rockların 340 bin liralara satıldığı dönemde görünüş olarak bendadan iyi, kalite olarak bendaya yakın bir motoru 100 bin lira altına almak bana çok mantıklı geldi ve o yüzden de tercih ettim. Fotoğraf nasıl paylaşıldığını bulamadım, yardımcı olursanız seve...
  4. E

Teslim aldım motoru, nakit fiyat 238 bin lira olarak. Motorun duruşu, gidişi vesaire gayet güzel, 136 kilometre kadar oldu daha. Bakalım ileride neler yaşatıcak bize, umarım üzmez, umarım kronikleri can sıkmaz.
  5. E

Dostlar çarşamba günü gittim ve bayiden sipariş geçip kaporayı bıraktım izmir bayındırdaki bayiden. Geldiğinde ilk izlenim tadında sizlere görüşlerimi aktarırım
  6. E

İzmir Japon Cruiser Ustası Tavsiyesi

Yamaha dragstar 250
  7. E

İzmir Japon Cruiser Ustası Tavsiyesi

Arkadaşlar İzmir'de güvenebileceğimiz ve işinin ehli chopper cruiser motorlara bakan bir usta bilen varsa yardımcı olabilir mi? Doğru düzgün chopper/cruiser motora bakan bir usta bulamadım uzun zamandır. Motorumda şu an bazı sorunlar var ama yapacak usta bulamıyorum. Mümkünse balçova, alsancak...
  8. E

Dragstar 250 motor çalışırken şıkır şıkır ses gelmesi

Ben de anlamadım açıkçası ustanın neye göre subap ayarı istemediğine karar vermesini. Başka ustaya götürüp tekrar bi göstericem. Subap ayarı yapılınca sesin tamamen kesilme ihtimali var mı
  9. E

Başka bir usta daha var oraya götürcem ilk müsait olduğum zamanda. Sadece arka silindirden ses gelmesi baya garip geldi. V twin bloklarda arkada kalan silindir daha fazla ısınır diyorlardı hep. O yüzden olmuş olabilir mi acaba
  10. E

Subaplara baktı ve subap ayarı normal dedi
  11. E

Video şu şekilde. Arka silindirden çıtı çıtı çıtı ses geliyor baya tiz şekilde, videoda bariz belli oluyor. Bu arada öndeki silindirde ses yok sadece arkada var
  12. E

Yarın video da atarım ama şöyle anlatıyım. Patlama derken öyle güm diye bir patlama değil. Karterin alt kısmı çatladı ve o basınçla yağ motorun sağ tarafına sıçradı. Karterin alt kısmına sıvı conta yapıldı ve karter tamir oldu. Bahsettiğim ses de o gün daha karter patlamadan önce geliyordu...
  13. E

Yok gibi geliyor açıkçası ama korkutmuyor değil Birisi fazla yağ konulmuştur basınçtan patlamıştır dedi de bana pek mantıklı gelmedi. Patlama dediğim de tam patlama değil, enteresan bir durumdu. Otobanda sakin sakin sürüyordum 80-90 sağ şeritte. Teklemeye başladı motor. Karbüratörü temizletmem...
  14. E

Arkadaşlar iyi akşamlar, bir hafta kadar önce Dragstar 250 motorum karter patlattı. Zaten patlattığı gibi de durdum hiç çalıştırmadım motoru karter toplandı takıldı tamir oldu yani motor. Motoru aldım ustadan ama motor bloğundan sanki şıkır şıkır sesler geliyor her piston ateşlemesinde. Gaz...
  15. E

Dragstar 250 bir haftada iki defa gaz teli kopması

Yarın ustama götürünce bunları da kontrol ettiricem o zaman, teşekkür ederim tavsiyeler için.
  16. E

Dragstar 250 bir haftada iki defa gaz teli kopması

Arkadaşlar selamlar, 1 ay kadar önce bir Dragstar 250 aldım ilk vitesli motorum olarak. Motorda bir problem yoktu, eksiklerini gidermek için ustaya götürdüm ama usta da bir eksik göremediğini söyledi, yağını değiştirip gönderdi beni. Ustaya götürdükten iki gün sonra gaz teli koptu, güç bela...

Yeni mesajlar