Arama sonuçlarınız

1. Serdaryus

Herkese iyi bayramlar.

Bayramınız kutlu olsun...
  2. Serdaryus

Motovinç ADV hazırdır iyi seyirler

Hayırlı olsun , çok güzel bir ürüne benziyor. Naçizane bir önerim var , güvenli taşıma kapasitesini 300kg bandına taşımanız yönünde... Bmw'ler gözleme sever paket 264kg , Africa twinler 253kg , ktm 1290-1390 260kg ; liste uzar gider... Bu ağırlıklara daha çantalar dahil değil... Bu sebeple...
  3. Serdaryus

Zafer Akçay - Şule Aydın ile Bi'Soralım ?

Sabah izledim gerçekten de iyiydi güzel noktaları temas etmişler
  4. Serdaryus

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

O bölge için çelik fren hortumlu bir model bakmanızı öneririm. Sıcakta plastik olanlarla sorun yaşayabilirsiniz. Scooter olarak ikinci el temiz bir piaggio beverly 400S önereyim size… ikinci el olması önemli , ucuza alırsınız ::)
  5. Serdaryus

İstanbul içi eğitmen

Eğitim almayı istiyor olmanız çok güzel ben Aydın Korkmaz‘dan eğitim aldım eski Honda eğitmeni ve motosikletli jandarmaların eğitmeni aynı zamanda gayet de memnun kaldım kendisini öneririm
  6. Serdaryus

CB250R Uzatılmış Garanti: Sizce Değer mi?

Ön ödemeli servis kampanyası olursa mantıklı. Forddan aldığım aracıma 3 bakımı içeren paket sundular. Hemen satın aldım. 22bin liraya 15-30-45bin bakımlarını yaptılar. Honda da bunu sunarsa mantıklı. Yoksa bakımı 2bine imkansız yapmazlar… Zaten Honda ne çıkarsa çıksın kullanıcı hatası diyip...
  7. Serdaryus

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

Hesap yanlış hocam. Ancak ön görülemeyen bir yatırımdan kazançla karlı çıkılabilir. Adv350 alırken yıl 2023 idi ve benim cebimde 7.000€ nakit vardı. o günkü değeri 210.000 civarıydı ve adv 350 karaborsanın Nirvana’sı olduğundan 250.000e bayiden alan 300.000e satıyordu. ben de baktım alamıyorum...
  8. Serdaryus

Sıfır Motosiklet Almak İçin En Uygun Zaman ve Kampanyalar

Japonlar her ay zam yapar. Döviz farkını naklen anlarsın. Ama Honda son 2 senedir Kasım ve aralık aylarında hem indirim hem taksit kampanyası yapıyor. Yamaha enteresandır bu sene güzel kampanyalar yaptı. Özellikle tracer 7 de. Manuel olanı 695 y-amt olanı 725e veriyorlar. Ve kampanya hala devam...
  9. Serdaryus

Yamaha Tenere World Raid 2026

Düz tenere çok rahattı , world raid neden kötü olsun ki…
  10. Serdaryus

Viraj abs yok 7 de. İlk mesajda da yazdığım üzere ilk önceliğim imu bu modelleri değerlendirirken…
  11. Serdaryus

Motosiklet için ileri sürüş eğitimi tavsiyesi

Aydın korkmaz ya da uğur ertekin i önerebilirim. Ben Aydın hocadan eğitim aldım arkadaşım da uğur ertekin art moto dan aldı. İkimiz de memnunuz. Tavsiye ederim…
  12. Serdaryus

Evet sizin inceleme yazınızı daha doğrusu kullanıcı deneyimi anlattiginiz yazınızı keyifle okudum zaten ondan sonra incelemeye başladım BMW’nin modellerine ancak bakım maliyetleri etrafımda duyduğuma göre gerçekten abartılı dolayısıyla işletme maliyetinin yüksekliği sebebiyle BMW’yi elemiş...
  13. Serdaryus

Tracer 9 aradığım özelliklerde fakat egsozun yere olan mesafesi 13,5 cm ya da daha havalı olsun 135mm :) bir de istanbul içinde çok çukur ve kasis var. 17-17 lastik ebatı uymuyor bana. Kilo da var biraz o sebeple eledim. En az 19-17 olmalı lastik capi. Tenere wr zaten arazi odaklı değil. Ben...
  14. Serdaryus

Yazmayı unutmuşum hız sabitleyici var
  15. Serdaryus

Yeni elektroniklerle dolu bir adventure touring model olmuş sanki Yeni modelde: 1- 6 yönlü imu 2- tcs 3- scs (slide control system) 4- sürüş modları (explorer ve sport) 5- tcs , scs ve abs’yi kademelendirme ve komple kapatma özelliği gelmiş 6- yeniş ekranda navigasyon (turn by turn) hava...
  16. Serdaryus

2026 Honda Transalp XL750 E-Clutch

Eğitim aldığım hocanın grubundan bir arkadaş kendi deneyimini yazdı buraya da yapıştırırım bulursam akıllara zarar bir müşteri memnuniyetsizliği var… “Satış aşamasında ödemeden sonra iletişim kuramadık. Arıyoruz bakmıyorlar toplantıdayım deyip de, aynı anda oraya gidiyoruz dışarıda çay kahve...
  17. Serdaryus

2026 Honda Transalp XL750 E-Clutch

Vallahi triumph kendi gelse şu ülkeye başka motor bakmam. Ancak korlas efsane şikayet edilen bir firma ilgi alaka da çok eksik… Güvensem 2026 tenere world raid beklemem alırım bir tiger 900 rally pro (desert edition olmuş) tepe tepe binerim
  18. Serdaryus

Gezi Önerisine İhtiyacım Var

Mutlaka Datça ya gitmenizi öneririm. Değirmenyanından sonraki yol tam motosiklet rotası için hazırlanmış sanki. Akyakaya gitmişken akbük tarafına da geçin. Sakin ve huzurlu bir seyahat olur.
  19. Serdaryus

İşe Git-Gel Motoru Tavsiye

O mesafe ve güzergaha 125cc bela olur… Bütçeyi biraz arttırıp en az 250cc bir şey bakmanızı öneririm. CL250 güzel alet parasına göre , bir göz atın isterseniz. Scooter daha mantıklı olur ama 180bine temiz 250lik biraz zor olabilir.
  20. Serdaryus

Trafikte %10 Hız Toleransı Kalktı mı? Gerçek Ne!

Bizim milletin en kolay yaptığı şey uyum sağlamak. Akaryakıta zam gelir istasyona koşarız. Avrupalılar gibi isyan kültürümüz yok. Sarı yelekliler pandemide Fransa’da hükümet düşürüyordu akaryakıt zamları vs yüzünden… Huzur isyanda

Yeni mesajlar