Arama sonuçlarınız

1. femto9

Motosikletin Zayıf Atletik Fizik İnsanlara Daha Çok Yakışması

Uzun (193) ve zayıf (78) birisi olarak katılmıyorum, özellikle 180 civarı ve atletik yapılı kişilerde çok daha iyi duruyor çoğu motor.
  2. femto9

Barossa Jedi 750 aldım! - İlk izlenim

Hepinize merhabalar, motorla ilgili yaklaşık 3000KM'lik tecrübemle güncelleme yapmaya geldim. Çoğu kişinin ilk sorusuna cevap vereyim, top speed göstergede 252, GPS 221. GPS sapması hız arttıkça artıyor. Gösterge-GPS 101-99 152-144 176-163 200-182 220-197 252-221 Yakıt tüketimi için benim...
  3. femto9

Beklerim hocam, haber verirsiniz:) Motorla ilgili yeni bir bilgi getirdim, İsveç markası olan Suter Racing ile mail üzerinden yazışmam üzerine kendileri motorun tasarım aşamasından beridir üretimde büyük rol oynadıklarını söylediler. Motor bloğu, şasi, fren, süspansiyonlar, ABS ve diğer...
  4. femto9

Hepinize çok teşekkür ederim, zaman gectikçe iyi/kötü yanlarıyla eklemeler yaparım. Normalde markasının isminin Jinan Jedi olduğunu, bu yüzden model isminin Jedi koyulduğunu belirtmiştim. Disney bunu begenmemiştir kesin, ama Çin hükümeti ve şirketleri bu tarz telif dosyalarını direkt...
  5. femto9

Çok teşekkür ederim. Dediğim gibi beni en içine çeken noktası tasarımı ve boyutu olmuştu, 193 boyunda olmama rağmen makine altımda küçük durmuyor. Gündelik kullanım için uzun süre sıkılmayacağım bir performansı var. Tek umudum dayanıklı olması, çünkü distribütör ile konuşmalarımın hepsinde çok...
  6. femto9

Teşekkür ederim, birkaç görsel ekledim.
  7. femto9

Teşekkür ederim, çok kişi ilk defa duyduğunu söylüyor, distribütör hatası dememin sebebi de bu aslında. Böyle bir motora düzgün bir reklam ve detaylı test sürüşü yaptırmaları gerekirdi. Hiçbir şekilde pazarlamasını yapamadıklarını düşünüyorum.
  8. femto9

Giriş Öncelikle hepinize merhabalar, umarım iyisinizdir. Türkiye'de çok az kişinin aldığı ve doğrusunu söylemem gerekirse bunun tamamen distribütör hatası olduğunu düşündüğüm bir motoru satın aldım, sizlerle ilk izlenimimi paylaşmak ve zaman geçtikçe incelemesini yapmak istedim. Yan tasarım...
  9. femto9

Orijinal boyutta lastik bulamıyorum, ne yapabilirim?

Öncelikle hepinize merhabalar, 7-8 yıl istemenin ardından kendi paramla ilk motorumu aldım ve lastik dışında şaşırtıcı derecede memnun kaldım, tasarım olarak değiştirmek istediğim birkaç minik şey var o kadar. Motorum Yuki Scrambler 125, neredeyse sadece işe gidip gelmek için kullanıyorum ama...

Yeni mesajlar