Arama sonuçlarınız

1. K

Motoru en hızlı nasıl satarım?

Ne kadar olmalı mesela. 190 a sıfır almıştım baya zarar ettirecek gibi :( 1771589130 Hepsiyle arada 10k fark var +sissy barım 8bin değerinde
  2. K

Motoru en hızlı nasıl satarım?

Selamlar Motorum Royal Enfield Hunter 350 8600km de Ufak bi kazası var 25 bin hasar kayıtlı(10 bin TL işçilik) Aslında hasar kaydı e-devlette vs görünmüyor anlamadım neden. Karşı taraf %100 kusurlu serviste yaptırdım. İlanlar arasında baya bi uygun tuttum ama favoriye bile eklenmiyor. Hızlıca...
  3. K

Cruiser mı? Sport touring mi?

Yakın arkadaşımda var kullandım çok çok güzel makina ama tek kusuru torku ve beygiri düşük bi noktadan sonra kesmeyecek eminim. A2 ehliyetle kullanılıyor öyle söyleyim yani 1770712812 Hunter 350 ile İstanbul-Kastamomu yaptım yanımda arkadaşım vardı RKS LTR125 ile. Yani toto lazım.
  4. K

Aslında maksat a2 de kalmak değil de ilk motorum hunter 350 bundan yüksek cc ye geçiş motoru gibi olacak. 1770546219 O da aklımda ama diğerleriyle kiyasladığımda şekil şemal olarak da geride geldi bana. Hanım da beğenmedi zaten daha ne olsun😁
  5. K

Kafe önü değil eşimle kullanıyorum, genelde işe git gel hafta sonu İstanbul çevresi tatillerde vs şehir dışı aslında çok fonksiyonlu olmalı gibi 1770544566 Liste dışı onerebilecegin bu fiyatlara hangi modeller var. Yamaha xv950 güzel aslında ama 2015 model eski biraz.
  6. K

Dostlar selamlar, Şuanda Royal Enfield Hunter 350 kullanıyorum ve cc yükseltmek istiyorum. İki tarz arasında kaldım; Genellikle şehir içi ama yazları ve hafta sonları uzun yol(bu yaz Karadeniz turu planım var) Cruiser motosiklet tam olarak benim tarzım ve artçılı kullanıyorum. Triumph speed...
  7. K

Güncel olarak 14k ya alınabilecek en iyi kask hangisi

V10'da güneş vizörü yok, f71 de hiç bir yerde beden kalmamış 15 nisanı bekleyin diyorlar
  8. K

Zeus marka hakkında düşünceleriniz nedir? Bu gün motospartana gittim karbon modelleri 12 bin civarına satıyorlar, tip olarka da beğendim ama markayı bilmiyorum 1742985760 Gerçekten co Gerçekten coğrafya kader...
  9. K

Selamlar, Şuanda kendimi yırtıp parçalayarak 14 bin çıkartabiliyorum, o yüzden üstüne şu kadar daha koy bunu al yorumlarına kapalıyım. Motorum RE Hunter 350 dahili güneş gözlüğü/(vizörü neyse artık) olan bi kask arıyorum. Piyasada alinabilecek en iyi kask hangisi bu fiyata? Nexx Sx.100r var...
  10. K

Max 190 bin TL motor önerisi

Herkese merhaba Şuan Rks LTR 125 kullanıyorum ama uzun yolda vs çok yoruyor ve güven vermiyor. Royal enfield Hunter 350 düşünüyorum 12 ay taksit ile alınabiliyor. Bu motoru onerir misiniz? Ya da başka bi öneriniz var mı?
  11. K

Arka teker dönerken ses yapıyor yardım

https://files.fm/u/g5b8udr4sd Teker dönerken bi ses yapıyor linkte videosunu yükledim. Buradaki sorunu nasıl çözebilirim? Servis adam akıllı ilgilenmiyor balata spreyi sıkıp gönderiyor, biraz gidin düzelir diyor.Rks Ltr 125 motor 500 küsur km de başladı sorun, şuan 2540 km de.
  12. K

Yavaş giderken anlayamadığım bi ses geliyor

Merhaba arkadaşlar, 20-25 km arası hızla gittiğimde arka balatalardan sürtme sesi geliuor. Motor daha 60kmdeyken başladı ses şuan 140km hala devam ediyor. Ustaya götürdüm balatalar yerine oturuyor o yüzden ses yapıyor dedi ama daha önce kimsede böyle bişey ne gördüm ne duydum, sebep ne olabilir...
  13. K

125/150CC Scooter öneri

Herkese merhaba,Arora Cappucino 125, Qj Ltm 125te ABS var,RKS neon 125, RKS Veloce 150 ABS. Bunlara benzer başka modeller varsa önerebilirsiniz. Eşimle şehir içi İstanbul ve çevresinde(ayda 1-2 Kocaeli,edirne, Sakarya vs)kullanicam bizi hangisi üzmez, servis olsun parça olsun, hangisini...

Yeni mesajlar