Arama sonuçlarınız

1. C

Motor belirli bir devirden sonra gaz yemiyor

Hocam selam, sorun çözüldü. Durumu özetleyeyim, benzer durum yaşayan arkadaşlara da çözüm olsun. Sorunun yaşandığı akşam birkaç ustayla konuştum ve yarın size getireceğim dedim uyudum. Sabah uyandığımda ustanın dükkanı açmasını beklerken belki benzindendir diyerek bir benzin almaya gideyim...
  2. C

Senin neden oldu hocam belirli bir şey var mı buna benzer, sıkıntılı yakıt alma ya da dağda gezme gibi
  3. C

1600-1700 metre seviyelerinde gezdim, çok yüksek sayılmaz gibi ama. Bir de son benzini dandik bir yerden aldım araştırıken gördüm, Termoymuş, sonradan petrol ofisi olmuş. Ondan da olabilir gibime geliyor. Depo şu anda zaten %40 seviyelerinde. Dediğin gibi kapağını da açıyorum o zaman. Durumda...
  4. C

Aslında birden oldu gibi evet, çok virajlı bir dağ yolunda sürdüm, sonrasında oldu. Düşmedim, yıkamadım. Ama 3 gündür günde 5-6 saat kullandım. Olaydan 5 dk önce bir kere yanlışlıkla kesiciye soktum ama ondan değildir diye düşünüyorum.
  5. C

Selamlar, motorum KTM RC 390 2024, 6000 kmde. Hafta sonu motorla karedenizi gezdim 1000+ km yaptım. Bugün motor belirli bir devirden sonra gaz yememeye başladı 4500-5000 devire kadar sorun yok ancak sonrasında gaz almıyor sanki kesiciye girmiş gibi oluyor. Ama boşta iken herhangi bir sorun yok...