Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
d250 alacaksan , 8000 devir dakikayı geçme .
motoru sıkıştırma ve yüksek oktanlı ve katkılı benzin kullanma .
95 oktanı geçmesin .
mümkünse , yazılım atılmamışsa yazılım attır .
1777565062
o kadar da güçsüz değil.
suzuki inazuma boş ağırlığı 18o kg . 24 hp 22 nm
honda cl 250...
yazılım güncellemesi yoksa mutlaka "yazılım " güncellemesini yaptır .
katalizörü , namı diğer " deve boynunu " korumak için .
onun dışında tali sorunlar yaşamazsın , çıkan sorunları da bu katalizör sıkıntısından dolayı çıkıyor .
motosikletin fabrika çıkışı tavsiye edilen azami hızı 124 km...
sokak ta kurye olarak çatır , çatır çalışan cbf 150 cc motosiklet dolu , kullanıcı dan temizi bulunursa alınır .
orjinal ve yan sanayi yedek parçası bol , neredeyse köy bakkalın da var , ustası desen en ücra ilçe de bile bulunur .
niye alınmasın ?
zamanında aprilla pegoso motosikletim vardı , neyse makine bana geçtikten sonra ilk vizeye gittiğimde görevli arkadaş saşi no sunu kontrol etti o kolayda idi , buldu sıra motor no suna geldi ara , ara bulamadı bana dedi ki motor nosu bulamıyorum , bu numarayı teyid edemezsem bu motor vizeyi...
benim burada ilgimiz çeken nokta dominar serisinin 2. elde ki sevimsizliği oldu .
bu kadar da değer kaybı olur mu ?
piyasa bu dominar serisini hiç sevmedi .
çok iyi durumda ki 2023 model bir dominar "yazılanlara göre " 130 bin tl ye sahibi tarafından " satılsın da kurtulayım " düşüncesi ile...