Arama sonuçlarınız

1. yayan1

250cc günlük uzun yol için motor tavsiyesi

d250 alacaksan , 8000 devir dakikayı geçme . motoru sıkıştırma ve yüksek oktanlı ve katkılı benzin kullanma . 95 oktanı geçmesin . mümkünse , yazılım atılmamışsa yazılım attır . 1777565062 o kadar da güçsüz değil. suzuki inazuma boş ağırlığı 18o kg . 24 hp 22 nm honda cl 250...
  2. yayan1

Bajaj Dominar D 250 kronik sorunları var mı başlangıç motoru mu?

yazılım güncellemesi yoksa mutlaka "yazılım " güncellemesini yaptır . katalizörü , namı diğer " deve boynunu " korumak için . onun dışında tali sorunlar yaşamazsın , çıkan sorunları da bu katalizör sıkıntısından dolayı çıkıyor . motosikletin fabrika çıkışı tavsiye edilen azami hızı 124 km...
  3. yayan1

Dominar 250 düşük top speed

d250 nin yol yapacak en güzel hızı saat/100 km dir . bunun üstü gereksiz sıkıntı .
  4. yayan1

Motosikleti bırakmak kararı

7 adet motosiklet sahibi değilim , 7.motosiklet .
  5. yayan1

Motosikleti bırakmak kararı

yaş 52 , 7. motosikletimle idare ediyoruz . sadece cc düşürdük .
  6. yayan1

CBF 150 almak mantıklı mı?

motosiklet ekspertizi yapan servisler var , net te ararsan bulursun .
  7. yayan1

ekspertize götüreceksiniz .
  8. yayan1

sokak ta kurye olarak çatır , çatır çalışan cbf 150 cc motosiklet dolu , kullanıcı dan temizi bulunursa alınır . orjinal ve yan sanayi yedek parçası bol , neredeyse köy bakkalın da var , ustası desen en ücra ilçe de bile bulunur . niye alınmasın ?
  9. yayan1

Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

büyük ihtimalle . selamlar .
  10. yayan1

Yamaha MT25 Motorumun Motor numarası silinik

zamanında aprilla pegoso motosikletim vardı , neyse makine bana geçtikten sonra ilk vizeye gittiğimde görevli arkadaş saşi no sunu kontrol etti o kolayda idi , buldu sıra motor no suna geldi ara , ara bulamadı bana dedi ki motor nosu bulamıyorum , bu numarayı teyid edemezsem bu motor vizeyi...
  11. yayan1

aynasını kıran kuryeyi ezen sürücü

araç kullanırken özellikle ; moto kurye ve motosikleti ve sıfatı ne olursa olsun , motosiklet kullanıcıların dan uzak duruyorum .
  12. yayan1

Tucano urbano 4stroke mont alınır mı?

fiyatlar felaket , yakında ceketin içine gazete kağıdı sarmaya başlarız .
  13. yayan1

HAVA SOĞUTMALI MOTORLA SEYEHAT

125 cc ybr ile bir arkadaş, "Türkiye , Japonya " yolculuğu yaptı rusya üzerinden , motosikleti orada bir vatandaşa satıp uçakla geri geldi .
  14. yayan1

GÜMRÜK VERGİSİ MOTOSİKLET

tesadüfen yaşıyoruz .
  15. yayan1

Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2007 ekim ayında yükseliş honda ya gelen ilk parti motosiklet içinden 1 adet siyah renk , cbf yi de ben satın almıştım .
  16. yayan1

Kartalkaya otel yangını.

😢😢😢😢😢😢
  17. yayan1

Ybr yi 200 veya 250 lik yapabilir miyim ?

benim burada ilgimiz çeken nokta dominar serisinin 2. elde ki sevimsizliği oldu . bu kadar da değer kaybı olur mu ? piyasa bu dominar serisini hiç sevmedi . çok iyi durumda ki 2023 model bir dominar "yazılanlara göre " 130 bin tl ye sahibi tarafından " satılsın da kurtulayım " düşüncesi ile...

Yeni mesajlar