Arama sonuçlarınız

1. mutluemlak

DİKKAT !!!! ÇALINTI MOTORLARLA ALAKALI ARAYAN NUMARALAR.

Arkadaşlar merhaba. Gecen perşembe gecesi ataşehirde evimin önünden motorum çalınmıştı,emniyetteki tanıdıklar ve abilerimiz sayesinde geri bıraktılar. Ancak herşey tamam servis tamirat derken, dun çok enteresan bir telefon geldi telefon numarası 0 553 032 91 52 Telefondaki arkadaş bana mavi...
  2. mutluemlak

ATAŞEHİRDEN GECE 3 TE MOTORUM ÇALINDI GÖRENLERİN DİKKATİNE LÜTFEN

Merhaba malesef dun gece 3 sıralarında motorsikletim çalındı yaklaşık 9 dakika uğraşıp 2 kılıdı kırıp calıyorlar 2 dakıkayla kacırdım malesef yetişemedim. bu arkadaşlar biri x max 250 digeri nc 700s kullanıyor motorumun her yerinde turkmotorcular etiketi var mavi renkte plakası 16 ev 621...
  3. mutluemlak

KENDİ BAKIMIMI KENDİM YAPTIM XTZ 1200 SUPER TENERE ZOR OLDU AMA BİTTİ :)

Merhaba arkadaşlar. Son gezimden sonra (morocco) Motorsikletim 60.000.km olmuştu Ne zamandır da bakımımı kendim yapmak istiyordum acaba nasıl olur falan derken boşluktan ötürü gaza geldim ve bugun saat 12 de başladım Motorsikletim yamaha xtz 1200 süpertenere Adım adım yapılanlar fotolarla...
  4. mutluemlak

08/06/2018 Turkmotorcular morocco (fas) seyahati 20 gunluk delilik..

07-06-2018 ÜÇ KAFADARIN MOROCCO (FAS) SEYAHATİ Gecen yıl yaptığımız nordkapp seyahatinden sonra bu yıl için morocco yu hedeflemiştik. Gene gereken hazırlıklarımızı tamamlayıp yola çıkmak kalmıştı sadece,ama bir eksikle gecen yıl 4 arkadaş yaptığımız yolculuk bu yıl bir eksikle üç kişi...
  5. mutluemlak

2017 yılı NORDKAPP gezisi 32 gün süren 26 ülke,85 kent ve sonsuz macera :)

27-05-2017 4 kafadarın nordkapp gezisi Turgut yılmaz (emlak),Oguz ergun (sağlık),Erdem kılıç (reklam),Gürcan alemdarzade (sağlık) Motorlarımız 2 adet yamaha süpertenere,bmw 1200 gs,honda crostourer Yaklaşık 6 aylık çalışma ve araştırma sonucunda çıktığımız yaklaşık 32 gün süren 26 ülke,85 kent...
  6. mutluemlak

ARKADAŞLAR ARADIĞIMI SONUNDA BULDUM 2014 XTZ1200 SÜPERTENERE

Arkadaslar 2 hafta önce motorumu satmıstım ve sitedende motorsiklet arıyorum diye yazmıstım eski motorum yamaha tracer 900 du sıfır almıştım 2 sene kullanım 45.000.km de sattım kısmetse haziranda 3 arkadaş nordkapp seyahatimiz var detaylartı buradan inceleyebilirsiniz ayrıca desteklerinizide...
  7. mutluemlak

ALINIK Süper tenere veya Triumph 1200 aranmaktadır acil

Arkadaşlar merhaba Bana hemen sahibindene bak diyebilirsiniz fakat orda rakamlar çok şişmiş motorumu 4 gun once sattım tracer 900 vardı yaza uzun yol planımız olduğundan hepef nordkapp 1000 cc ve uzeri rahat yolculuk yapacağım bir makina arıyorum ilk tercihim super tenere ve triumph 1200...
  8. mutluemlak

20/27-08-1026 ALPLER VE YARI BALKAN GEZİSİ

20-08-2016 alpler ve yarı balkan turu 2 motor 2 arkadas kararlaştırdık,2 haftalk araştırma ve hazırlıktan sonra sıfır İngilizce bolca cesaret ile 20-08-2016 sabah 05.00 da Bismillah diyip yola çıktık . motorlarımızın ikiside yamaha tracer Rotamiz Bulgaristan dan direkt geçip romanya...
  9. mutluemlak

18-02-2016 atasehir tarafında yoldaki mazot sorunu ????

Arkadaslar olay dun oldu halin ordan atasehir tarafına giderken palladium sapagını donunce nerden geldiği belli olmayan bi .... yolun her tarafına mazot dökmüş orda başlamış agaoglunun ordaki göbek ve alt serifali yolu dahil heryer mazottu scoter ile giderken allah korududa ayakta kaldım...
  10. mutluemlak

Arkadaşlar yenikask alacağım ama hangisi ????

Arkadaslar yeni kask almam gerekiyor bir önceki kaskım nolandı güzeldi fakat acayip ruzgar sesi vardı bu yuzden sessiz bir kask olmalı fiyatı çok abartı olmamalı kullanıp karşılastırma yapan arkadaslar fikir verirse çok sevinirim şu an aklımda olan Schubert veya Nexx XR2 sessizlik olarak baya...
  11. mutluemlak

Pirelli ANGEL GT hakkında blisi olan varmı

Arkadaslar merhaba 2015 mt09 tracer kullanıyorum orjinal lastiklerim dunlop sport smart gibi bişiydi onları baya bir arastırdıktan sonra pirelli angel gt ile dğiştirdim 1200 tl ye mal oldu eski lastiklerimle 15.000.km oldu artık hiç tutmaz hale gelmişti tcs sürekli yanıp duruyordu bu lastiği...
  12. mutluemlak

İHTİYAÇ SAHİBİNE ÜCRETSİZ KASK MONT

Merhaba arkadaslarr kendime yeni mont ve kask aldığım için boşaçıkan kask ve montu ihtiyaç sahibi arkadasların kullanması için vermek istiyorum. kask m lazer montta l dir modeka asagıda fotoğrafları var bakıp benle özelden mesajlaşabilirsiniz hepinize iyi surusler
  13. mutluemlak

yalova motofest e gidecek olanlar dikkat

Arkadaşlar Yalova motofest e gidecek arkadaşlara duyrulur....... dün akşam saat akşam 10 civarında yalova içinde siyah audi marka ( 77 .. 500 ) plakalı bir araçtan gurup sürüşü ile festivale giden bir arkaşımıza taciz yapılmış ve yüzüne biber gazı sıkılıp kaçılmıştır.... olay polise kadar...
  14. mutluemlak

2005 Kawasaki Zx 6r (636) Sahibinden Tertemizz

VİDEOSUNUDA SEYREDİN SESİNİ BİZZAT DUYUN sahibinden ilan nosu 14035829 2005 MODEL 24.000.KM DE GRİ RENKTE TERTEMİZ DURUMDA MASRAFSIZ GEL AL BİN GİT. RUHSAT SAHİBİNDEN SATILIKTIR. FİYATI 13.990.TL MOTORDA AKRAPOVİÇ SON SUSTURUCU ZERO GRAVİTY ÖN CAM HARRİS ELCİK HAVA FİLİTRESİ TANK PAD...
  15. mutluemlak

2004 R6 16000 km de 12750

ilandaki motorumuz satılmıştır ilginize teşekkür ederim.
  16. mutluemlak

2007 yeni kasa zx6r acil

SAHİBİNDENN kendi bindiğim motor 2007 model daha 4700 km de yeni kasa kavasaki ZX6R... hemde kavasakinin en tutulan rengi yeşil renkte. kazasız çiziksiz sahibinden rodajı itina ile yapılmış tertemiz motor extra olarak orjinal kavasaki stikrları two brothers egzost ayrıca orjinal egzostuda...
  17. mutluemlak

2004 dl 650 acil ihtiyaçtan satılıktır

SAHİBİNDEN 2004 model dl 650 v-strom parlak siyah renkte 27.000.km de masrafsız durumda tüm kazası yoktur.15 gün önce hava filtresi kn değişmiştir motor yağı repsol konulmuştur bujiler değişmiştir.heryeri yol için kontrol edilmiştir bas kontağa türkiyeyi dolaş. aksesuar olarak givi motorkoruma...
  18. mutluemlak

sonunda mola bitti yola devam (nerde kalmıştık )

evetttt sonunda bende motor aldım bir yılın ardından sonunda motorlandım race , naked , choper , derken sonunda enduro bir makina bende aldım dl 650 baya bir inceledikten sonra karar verdim ve hafta sonu 200 km yol yaptım gerçekten torku ile gözüme girdi rahatlık ve yüksekliği cabası...işte...
  19. mutluemlak

daelim 4900 kaçırılmaz.....

2006 model daelim s2 2006 model 5577 km de kırmızı renkte garantisi devam eden makina. bir arkadaşımın motoru gerekli görüşmeyi yaparız. irtibat telefonlarım 0532 710 48 99 aryın görüşürüz.
  20. mutluemlak

2006 daelim 4.900.ytl kaçırılmaz

2006 model daelim s2 2006 model 5577 km de kırmızı renkte garantisi devam eden makina. bir arkadaşımın motoru gerekli görüşmeyi yaparız. irtibat telefonlarım 0532 710 48 99 aryın görüşürüz.

Yeni mesajlar