Arama sonuçlarınız

1. S

titreşim önleyici telefon tutacağı önerisi

14 pro max var aylarca nukronun normal modeli ile kuryelik yaptım sürekli telefon takılıydı. Şuanda nukronun titreşim önleyici modelini kullanıyorum memnunum bir sorun yaşatmadı
  2. S

Düşük devirde kesiciye giren dominar 250

Anladım hocam teşekkür ederim yorumun için. Ne gariptir ki benim başıma böyle bir şey geldi. En iyis zorlamadan en kısa zamanda servise gitmek. Teşekkür ederim
  3. S

2100 km oldu durum hala aynı max 120 km/h ve 6.500 devit
  4. S

Tamamdır teşekkür ederim
  5. S

Herkese merhaba, 1 temmuzda bayiden 0 km olarak dominar 250 aldım. Rodajına çok özen gösterdiğim halde, motorum 2030 km oldu fakat hala gaz açıncs gitmiyor, 6-7 bin devirlerde kesiciye giriyor fakat redline ışığı yanmadan oluyor bu. 110-120 km/h’den fazlasını göremedim. 6-7 bin devir olduğu anda...
  6. S

Kurye için 50cc motosiklet

Herkese selamlar. Daha önce açılan konularda cevap alamadım ve malum günümüz ekonomisi asansör misali olduğu için yeni bir başlık açmaya karar verdim. Yemeksepeti expresste esnaf kurye olarak çalışmak istiyorum, hazırda 125cc vitesli motor sahibiyim fakat ehliyetim olmadığı için riske girmek...
  7. S

Sürekli patlayan lastik

0 km aldığım Rks 125R motorumun geçen hafta arka lastiği patladı. Patlak bir şekilde depoya oturarak 2 km mesafede ki motorcuya gittim. Şambrel değişti. Dün yine patladı ve yine şambrel değişti, motoru evime park ettim 2 saat sonra indiğimde yine patlak haldeydi. Motorcu lastikte çapaklanma var...
  8. S

Jant boyama

Öncelikle herkese merhaba, ben 20 yaşında aranızda yeni olan bir kardeşiniz/arkadaşınızım. Beynimde ki onca cevapsız sorular arasından şimdilik yalnızca bir tanesini sormak istiyorum. Rks 125R motorum, aslı mavi renk ve jantlar siyah, ben jantları floresan sarıya boyamak istiyorum. Size sorum...