Arama sonuçlarınız

1. G

Motosiklet römorku yasak mı?

1759436248 Teşekkürler
  2. G

Motosiklet römorku yasak mı?

Resim yüklenmiyor mu artık foruma hizliresim imageshack hepsi denedim ama hata veriyor
  3. G

Ufak çaplı kaza sonrası motorun sağa çekmesi

YouTube da bakmıştım benzini kapatıp hava basın diyordu, ama tahliyenin vidası yalama olmuş açamadım, tornavida yeri bozulmuş, bende onu açmadan hortum takıp ufledim şuan akmıyor ama kontrol ediyorum, yaptıktan sonra bir kez aktı bir daha akmadı şuan.
  4. G

1758456177 Resim ekleyemedim karbüratörun altinda hortum benzin akıtıyor sorun nerededir
  5. G

Hocam bir de arka jant yalpalıyor ön çelik jant arkaya tel jant taksam bir sorun olur mu, farlar cok az yanıyor kornanın kablosunun biri kopmustu yaptm biraz çalıştı 1758275198 Yok çekme gidondan yapıyordu onu yaptım düzelttim oldu fakat arka jant yalpalıyor onu çıkma tel jant ile degistirsem...
  6. G

Mondial uag 100 Arka teker yalpalıyor

Jantta atık olabilir mi bir kere lastik patladığında ustunde gitmistm agirlk varken bir de çıkarıp mil ustunde döndürdüğumde düz dönüyordu
  7. G

Motorsiklet aküyü değiştirmeme rağmen farkar yanmıyor marş basmıyor neden yapar bunu,
  8. G

1743151524 Motor bu resimde yan ayaklık ta, sehpada değil, o sekildede atabilirim ama yamukluk gözükmüyor ve motorda çekme varmı yokmu o da tam anlaşılmıyor normal gidişi falan 1743151759 Motor araca carpmadan yana kırdım koruma demiri çarptı yere düştü yerde sürüklendik biraz, motorda hiçbir...
  9. G

Resim ekleyemedim hizliresim comdan, ön teker yada çamurluk yamuk gibi duruyor
  10. G

Evet yamuk biraz, bu gergi ayarı bu kadar zor mu, ayrıca az once kaza gecirdim karsidan gelen kamyonetle ucuz atlattık motorda koruma demirleri vardı, üzerime düşmesinden kurtulduk, ama sanki sağa çekiyor hissi verdi bana, fakat sase hiçbir şekilde zarar gormedi, sadece koruma demiri sürttü yerde,
  11. G

Arka tekerleğin yanağı bozulmuştu yalpalıyordu, değiştirdim arka dış lastiği. Ama arkaya biri oturunca bariz bir şekilde hafif bir yalpalama oluyor. Zincir gergi ayarı ile cok uğraştım tekeri ortalamak için ama tam ortalayamadım. Sorun zincir gergi ayarının yanlış olması mıdır yoksa rulmandan mı...
  12. G

2.50 18 dış lastiğe 3.18 sambrel taksam sorun olur mu

3.18 arka dış lastik yanağı bozuldu ve yalpalama ondan yapıyor sanırım. Elimde 2.50 dış lastik var, 3.18 sambreli çıkarıp 2.50 dış lastiğe taksam sorun olur mu.
  13. G

Mondial uag dubleks lastik sorunu

Mondial 100 uag modeli için dubleks lastikte sorun oluyor diye hiç bir satıcı vermiyor.İnternetten alacağım en sonunda. Kullananlara sorduğumda sorun yaşayan yok. Burada sorun nedir.
  14. G

Motosiklet arkadan yamuk duruyor

Selamın Aleyküm fotoğraf ta görüldüğü gibi duruyor motor. Anlayamadım, teker düz çamurluk mu yamuk, çamurluk düz teker mi yamuk.

Yeni mesajlar