Arama sonuçlarınız

1. R

Fuarda Hiç Büyük Markaların Olmaması

Selamlar, https://motobike-istanbul.tr.messefrankfurt.com/istanbul/tr/katilimcilar.html Buradan katılımcı listesine baktım. Resmen rezalet bir durum bu. Şehir dışından gelecek kişilere ayıp edildiğini düşünüyorum. Bir ton para harcayarak gelecek adam. Birde motosiklet deneyememesi ayrı bir...
  2. R

Yazlık Mont Önerisi

Selamlar, Yazlık bir mont almak istiyorum ama aşağıdaki resimde işaretlediğim yerlerde esnemeye izin veren kumaş dokuları olurdu. Artık eskisi gibi o şekilde mont bulamıyorum. Çok fazla hızlı kilo alıp verdiğim için diğer montlar esnemediği için terminator gibi kasılıp geziyorum. Ama o...
  3. R

Yağ Yakma Hk.

Arkadaşlar Selam, Motorum 3000km önce piston üst kapak piston yuvası her şeyi sıfır orjinal parça ile değiştirildi. Sonra statör kablosunun oradan yağ kaçırıyordu ona conta bulamamıştık. Neyse ben ara ara kontrol ediyordum. En son yağ değişiminden sonra 1000km de 200-250ml yağ eksilttiğini...
  4. R

Triumph Markası Hakkında Soru İşaretleri?

Selamlar, 1.5 senedir japon bayileriyle kavga etmekten motor sahibi olamadım. Bende bu adamlara paramı yedireceğime gidip avrupa motosikleti almaya karar verdim. Daha önce de avrupa motosikletleri kullanmışlığım vardır. Aklımda bu markayı bilmemekle ilgili düşündüren meseleler var? Benim bu...

Yeni mesajlar