Arama sonuçlarınız

1. N

Kask ve Yazlık, hörgüçlü mont tavsiyesi lütfen

Herkese merhaba, başlıktan da anlayacağınız üzere görünüşü iyi olan, kask ve hörgüçlü mont arayışı içindeyim. Kask için 2000-4000 arası, Mont için 2000-5000 arası bütçem var. Özellikle montun hörgüçlü ve vücuda iyi oturan, tıpkı ceket gibi vücudu belli edecek güzel bir erkek montu istiyorum...
  2. N

ACİL HGS PROBLEMİ

Herkese merhaba, Yarın veya öbür gün istanbuldan çanakkaleye yola çıkacağım. Yalnız motorsikletim de hgs olmadığı için bazı sorularım var siz değerli tecrübe sahibi abilerimden ve ablalarımdan. Motorsikletime hgs hiç almadım, mobil bankadan bugün açsam, iki gün içinde aktif olur mu? Etiket...
  3. N

Motorsiklete led ışığı için fikirlerinize ihtiyacım var

Herkese merhaba, motoruma şunlardan almak istiyorum; https://ty.gl/0ft7sxw9cm https://ty.gl/9yddjf8vdj Bunlar gibi bir led ışıl alıp mptorun artçı tarafının altına takmak ve kumandasıyla açıp kapatmak istiyorum, bu linktekiler ile böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim? Mümkün...
  4. N

Akrapovic Tüp Takmak Yasal Mıdır?

Başlıkta da gördüğünüz üzere motoruma Akrapoviç tüp takmayı düşünüyorum sizce bu yasalmıdır? Çevirme de susturucu takılı iken problem olur mu?
  5. N

250 Nk Modifiye Önerileri Ve Konu ile ilgili Sorular

Herkese merhabalar! Cf Moto 250 Nk Motorum henüz 180 Kilometrede ve bu benim ilk manual motorum, tahmin edeceğiniz üzere oldukça hevesli ve heyecanlıyım bu yüzden motorumun kozmetik açıdan daha güzel görünmesini istiyorum. Bu konuda bana fikirler verebilir misiniz? Bir de sizlere iki sorum...
  6. N

250 Nk İle 10 Saatlik Uzun Yola Çıkılır mı?

Herkese Merhabalar, aklımda şöyle bir fikir var İstanbuldan Alanya'ya 250 Nk motorum ile gitmeyi planlıyorum lakin motorum yeni olduğu için uzun yola çıkılır mı zorlar mı yorar mı bilemiyorum bu yüzden bazı sorularım var. Uzun yola çıkılır mı bu motorla? Çıkılırsa motor ısısı konusunda nelere...
  7. N

Cf Moto 250 NK Gösterge Paneli Sorunsalı

Başlıkta da gördüğünüz üzere bu motorun tüm sahiplerinin başına olan bir gösterge panelimiz var. Seviyoruz iyi güzel ama hem pahalı hem de korumasız. Bir kaza olsa ilk bakacağım yer kendimden önce panel olur herhalde zira sekiz bin lira edince insan korkmadan edemiyor. Bu gösterge panelini...
  8. N

Cf Moto 250 Nk Vites aralıkları Ve Lastik Seçimi

Merhaba sayın deneyimli abilerim, ben 2 hafta önce 250 nk aldım, göz bebeğimden daha iyi bakıyorum motoruma. İlk manual motorum olduğu ve rodajda olduğum için fazla basamıyorum ve deneyimsiz olduğum için vites aralıklarını 5000 deviri geçmeden yüksek devirle vites atamıyorum. Bu durum motoru...

Yeni mesajlar