Arama sonuçlarınız

1. A

X-Max 250'den geçiş motoru tavsiyesi

Valla hocam 550 bin liralara kadar bütçe ayırabileceğim o klasmanda tracer kafama yattı tek sıkıntı elektronik kontrollerin olmaması ve şehiriçinde çok yorar mı düşüncesi acemi olduğumu düşünerek.Nx 500 Acemiliği atmak için güzel motor gibi duruyor ama fiyatları yüksek geliyordu ikinci elde...
  2. A

Bu söylediğim motorlara geçmeden ara motor olarak bi nx 500 alsam nasıl olur.420 bin civarlarına 2-3 bin kmde var şuan biraz daha pazarlık yapsam 410 gibi bi fiyata alsam fiyatına göre nasıl olur.Liste fiyatına baktığımda hep bu paranın motoru değil diye bakıyordum. xmax 250yi anca satabildim...
  3. A

Motor alacağım fakat motorum satılmıyor.

Bende geçen sene kullanamacağım için satışa koymuştum yine x maxi saçma sapan teklifler ve elimde kalması garantili motorsiklet takasları geliyordu.Sinirlendim kaldırdım.Bu sene aynı fiyata yine satamıyorum hep ölü fiyatlar teklif ediliyor.Geçen sene keşke satsaymışım dedim parayı yatırım amaçlı...
  4. A

Motorlar üzerinde oynanan algı operasyonu

Bence motorsiklet ehliyetini 25 yaşından önce vermeyeceksin kişi olgunluğa ulaşana kadar.Motorsiklet sürücürülerinin belki %1 , %2 si bilinçli motorsiklet kullanıyor özellikle antalyada.Geriye kalan dandik çin motoru kasksız ekipmansız kullanıyor.Diğer motorlularada saygı duymadan kullanıyorlar...
  5. A

Açıkçası çok düşünmedim hocam o modelleri. Üstünkörü bi baktım sadece. Piyasaları canlı değil ve bulunduğum yerdeki servisleri pek iç açıcı değil. 1756574334 Türkiye piyasası koşulları olmasa alacağım motor triumph scrambler 900 ya da 1200 olurdu en azından denerdim içimde kalmazdı. Değer...
  6. A

Eğitimi fırsat bulursam alabilirim.Alacağım motoru en azından bi 2 sene kullanmak istiyorum.Nc konusunda şüphelerim şunlar şehiriçi için ağır deniliyor.Gücü konusunda bir eleştiri yapmıyacağım çünkü hali hazırda x maxten kat kat güçlüdür.Ama nc alıp hemen sıkılıp değiştirme durumuna da düşmek...
  7. A

var hocam malum sitede Hocam bu sene binemedim motorsiklete ayrıca araba da var.O yüzden pek km yapamadım bu yıl. 1756127653 daha güncel ihtiyaç olması halinde kolay elden çıkabilelcek bişey bakıyorum hocam.Yoksa gidip triump scrambler alacam da malum türkiye şartları :)
  8. A

600-700 cc bandında şehir içinde üzmeyecek uzun yol ya da hafif arazide de iş yapacak bir motorsiklet önerebilir misiniz? Değer kaybı olarak transalp mi tracer mı daha avantajlı konumda acaba. Bir de kullanım olarak hangisi daha hata affeden bir motordur?
  9. A

Hocam onlar bütçeyi aşıyor.İkinci el alsam taksit imkanı yok.Benim kampanyalı 0 motorlara yönelmem lazım.Hornet alsam 1 yıla değiştirmek isterim gibi geliyor adventure modelle vs.Tam emin olamıyorum.Suzuki de kampanya yapmaya başlamış ama kampanyaları yetersiz.Ya da ikinci el tracer 700 alayım...
  10. A

Ehliyet kursu örneği scooter sürdüğüm için en azından kendi aldığım motorsiklet sürene kadar vitesliye alışmak için bir çözüm. Eğitim konusuna gelince zaman bulabilir miyim bilmiyorum.
  11. A

tanıdık ehliyet kursu var bir süre mt07 ile alıştırma yapabilirim.ehliyetide mt07 ile almıştım . 1752966817 araba olarak minibüs , otomatik , manul vs geçiş yapıyorum sıkıntı olmuyor.250 cc manul vites alıp zaman ve para kaybıda yaşamak istemiyorum malum aldığın motoru daha ucuza satacaksın her...
  12. A

Merhabalar 2022 yılında yine bir konu açmıştım 50 cc den geçiş yapıbileceğim modellerle alakalı.Hiç aklımda olmasada o zaman x max 250 aldım.Şimdi gün geldi x max 250yi değiştirmeye karar verdim.Motorsikletim kullanışlılık açışından çok iyi çok mennunum.Ama güç anlamında yetmiyor gibi artık...
  13. A

150.000 Tlye kadar 50 cc den Geçiş Motoru Tavsiye

Merhabalar ben 4-5 aydır 50 cc scooter kullanmaktayım.Ehliyet kursuna yazılıp A sınıfı ehliyet aldım. 50 CC Den 150000 tlye kadar bir motorsiklete geçiş yapmak istiyorum. 250 cc sınıfını düşünüyorum ama bu kategoride kafam karıştı biraz. İlk başlarda naked modellere bakıyordum ama rüzgar alışı...