Arama sonuçlarınız

1. A

Scooter alırken maximum kaç km olmalı

İyi ve düzenli bakımla 150bini aşabilir. 125likler iki kişi binmelerde ağır yıpranır ama 250likler yıpranmaz yükle.
  2. A

2. El düşük km drift l vs yüksek km tvs raider

Tvs, Bajaj, Kymco, Sym, Küba, Rks, Yuki aynı kalite seviyesinde ve sıkıntılı. Yani usta mahalle tamircisi gibi atletle surataız bir şekilde karşılayıp bırak biz arayınca gel çekebiliyor. Markadan korkmuyorlar çünkü marka bunlara yağ çekerek servislik veriyor. Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki...
  3. A

Motora 3 kişi binmek

Antalya'da motorlar 3 çocuklu aikelerin binek aracı. Sadece baba kask takar üstelik. Trafik çevirmelerinde durdurulmazlar bile.
  4. A

Scooter alırken maximum kaç km olmalı

KM işini geçelim. Scooter kesinlikle yetkili servis bakımlı olmalı. Ya marka merkezinden ya da kitapçıktan kanıtlanmalı. Scooter bakımı profesyonel teçhizat isteyen bir araçtır. Apartman, sitede bir kaç anahtar ile kimse scooter bakımı yapamaz. İçine ederler plastik ve aliminyum parçaların. Özel...
  5. A

krom temizliği

Krom paslanmaz. Krom paslanmaz çeliktir. Krom kaplanan yüzey de paslanmaz. Önce bakır kaplanır sonra üstüne krom atılır. Volkswagen kaplumbağ ve krom kaplı jantlarda ancak kaplamayı kaldıracak sert darbe yerlerinde pas olur. Regal raptor ve Küba cgleri incelediğimde sadece demir üzerine krom...
  6. A

2. El düşük km drift l vs yüksek km tvs raider

Drift ve Vulture lar aynı motoru kullanıyor ve 50bin kmyi sadece rutin bakımlarıyla çok kolay aşıyorlar. Yağ eksiltme yok, performans kaybı yok. Ayrıca mondial yetkili servisleri etkili. Honda gibi dijital sistemde bakım kayıtları tutuluyor. Hatta bakım sonrası genel merkezi arayım teyit...
  7. A

Motor bakım rutiniz nasıl

Scooter ya da full grenajlı racinglerde yetkili servis. Gövdeden bakım, kontrol zor.Naked, cross, enduro motorlarında her bakım yapılır. En önemli şey bu yeni nesil motorlarda sensörler. Yakıt, krank, ekzost, ateşleme, bilmemne sensörleri.... Bunşarı bul ve düzenli kontrol et. Yani çalışmada...
  8. A

Birbirine uyan parçalar...

SH125i ile PCX varyatör takımları aynı.SHçılar PCX için üretilen kaliteli performans, racing varyatör takımlarını taktırabilir. Motor kodları da aynı 2021 sonrası pcxler ile. Belki 160, 180, 200 cc PCX kitleri de SH'a uyabilir sanırım.
  9. A

2025 yılında Kuba Superlight200 alınır mı?

Keeway süperlight 200dür bu motor. Macaristan patentli bir motorudur. Küba sonradan kendi getirtmiştir. Keeway süperlight parçaları varsa piyasada al. Yalnız 180üzeri boy varsa çok rahatsız olursun.
  10. A

metal yapıştırıcı tavsiyesi

dayson
  11. A

Baraj Mah Habibler Mah Rotası Yol Arkadaşları

18 Mayıs Pazar günü sabah 6'da Antalya Kepez Baraj mah Tüv Türk'ten hareket. Habibler mah Dede Kokoreç'te yolculuk sonu. '][/URL] '][/URL] Tüv Türk'ten sonra Yeşil Buhara unlu mamüllerinde kahvaltı. Çay ve simit fotoları zoom yapılarak çekilip paylaşılacak. Ardından yola çıkılıp hiç durmadan yol...
  12. A

2025 yılında kawasaki z300 alınır mı?

Sıfır alacaksan ülkemizde 300-400sınıfı mantıksız. Alırken 250cc üzerine çok daha fazla ötv ödeniyor. 250cc itibariyle 650cc'ye kadar mtv dilimi de daha yüksek. 250cc üzerine çıkıyorsanız 500cc altına inmeyin bence.
  13. A

Servis bakım ücretleriniz

En son SH125inin 1000km bakımına 925tl ödedim. Yağ değişimi hariç bir şey yapılmadı. Herhalde 6000'de varyatör bakımı ve temizliği eklenince 100bin tl isterler. Ne istiyorlar bu doktorlardan, sağlıkçılardan bu kadar yetkili servis ve sanayi çalışanı dururken.
  14. A

Motosiklet egzozu koptu

Motora bağlanan saplamalar kopmuş ve saplamalar içeride kalmışsa her türlü her hangi bir ekzostçuya gideceksin. Onlar aliminyuma sıkışan saplamaları çıkartabilir. Kopma anında ekzost contası da çıkmıştır. Yine bir çok ekzostçu conta kesip conta yapıştırıcısı ile montajını yapabilir. Ekzost...
  15. A

Kısacık Bir Gezi ve Atlattığım Kaza Tehlikesi

Tam bir boomer kafası. Abs ve tcs gereksizliğini savunmak? 70lerdeki abslerdi fren mesafesini uzatan. O zamanlar abssiz arabadaki usta şoför absli arabadaki acemi şoförden daha kısa mesafede durabilirdi. 21.yy ikinci 10yılındaki abslerin frenlemesine profesyonel yarış pilotları bile...
  16. A

Kısacık Bir Gezi ve Atlattığım Kaza Tehlikesi

Neyse ki yolcu ve yük taşımacılığında zorunlu oldu da senin gibi şoför ve araç sahiplerinin insafına kalmıyot trafik güvenliği.
  17. A

Boya fiyatı normal mi? Boyatmalı mıyım? Acil yardım.

Pahalı. Yani halk da lobi kurmalı. Örnek veriyorum bir pastaneye, dişçiye, sanayiye, markete gittiğinizde bir ürün sorun ve pahalı diyip geri dönün. Pahalı demeyi unutmayın. Hatta örgütlü semtinizde 20kişi falan yapın. Emlakçılar, ev sahipleri gibi. Onlar trolse siz de trolleyin. Hatta...
  18. A

Kıskanmak mı? Dalga Geçmek mi? Genç Yaşta Başarıya Tahammül Edemeyenlere Cevabım!

Parası olan elbette her şeyi alsın. Şahsen benim sadece tepkim ucuza kaçıp abssiz motor alıp, ucuza kaçıp anlas lastik alıp sonra kazada az hasar alayım diye kıyafetin en pahalısını alanlara. Yahu kazayı önlemek kazada az hasar almaya çalışmaktan daha akıllıca ve ucuz. Ancak sana tavsiyem hiç...
  19. A

Regal Raptor Yeni Regal Raptor Daytona 250v

Bilmiyorum. Sahibi olmadım ama kullandım. 400cc liğini hiç kullanamadım. 400lükler V miydi sıralı mıydı onu da bilmiyorum. Zaten chopper hava soğutmalı ve V olur.
  20. A

Scooter dışındaki motorsikletlerde kaskı nereye koyuyorsunuz?

Anlamamışsın. Ben de scooter kullanıyorum. Bir daha oku.

Yeni mesajlar