Arama sonuçlarınız

1. Ncanpolat

Motoru sattım arayışa girdim

Merhaba Sayın arkadaşlar, Dün severek kullandığım ns 200 ümü sattım. Yeni sahibine kazasız belasız sürüşler diledim ayrıldım. Şuan yeni motor arayışındayım. Biliyorum bajaj çok iyi marka değil ama paramızın yettiği bu. Şuan bajaj da alabileceğim 5 tercih var. * NS200 * RS200 * F250 * N250 *...
  2. Ncanpolat

İnterkom ve kameranın önemi

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır interkom ve kamera arayışı içerisindeyim. Günlük ise git gel 40 dakika. Müzik dinlemek ve navigasyonu duyamadığım için zaruri gibi bir şey . Ama kamera konusu farklı. Kamera takan tüm arkadaşlarımız hatalı sollama olsun, şerit ihlali vs olduğu zaman sanki...
  3. Ncanpolat

Motordayken hgs okutma sorunu

Merhaba arkadaşlar, Hgs temin ettim, doldurdum ama seyir halinde iken çıkarıp göstereceksin diyenler var. Köprüden şimdiye kadar 6 kere geçtim. Mahmutbey gişelerden de öyle. Ama çıkarıp Hgs'yi kameraya gösterecek kadar profesyonelleşemedim. Hgs uygulamasından girdiğimde plakayı okuyup birkaç...
  4. Ncanpolat

Ayna sorunu

Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ns 200 ün aynaları çok kötü. Gp kompozit in ayna uzatması var ama yine de kâr etmiyor. Siz nasıl çözüyorsunuz ayna sorununu. Birçok kez eğilip aynadan arkayı kontrol ederken görüşü kaybettim. Çok ani frenim vardır. İyi forumlar dilerim.
  5. Ncanpolat

Bir hidrolik değişelim dedik!

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda hidrolik değiştirdim. Hidrolik değişitirirken ön fren kaliperinde pistonlardan brinin sıkıştığını gördüm. Çıkartırken zarar gördü. Yeni piston aldım taktım. Hidrolik değişimini usta yaptı. Değişimden önce pat diye tutan devreye giren absden artık eser yok. Ön...
  6. Ncanpolat

Bajaj Fren hava boşaltma vidası

Merhaba arkadaşlar, Başımda bir bela var ki düşman başına. Biliyorsunuz fren hidroliği değiştirirken kaliperlerin üzerinde hava boşaltma vidaları. Ön frendeki kaliper üzerindeki vida uzun süre ile havayla temas ettiği için paslanmış. Kesinlikle yuvasında oynatamadık bile. WD40 ile yumuşatmaya...
  7. Ncanpolat

Hidrolik Sıvısı Doldurma sorunu

Merhaba sevgili arkadaşlar, Motosikletin ön arka fren kaliperlerinin rengi solmuştu. Güzel bir sprey boya aldım boyayayım dedim. Biraz yere hidrolik sıvısı aktı. Akan sıvısı bacalardan dökülen "is" gibi tozluydu. Gittim bir hidrolik sıvısı aldım. Önce bütün yağı boşalttım. Berbattı haliyle...
  8. Ncanpolat

Sıkışan fren pistonunu çıkarma sorunu

Selamlar kadaşlar, Dün ön fren merkezini çıkardım güzelce bir boyayım dedim. Ön tarafta iki tane piston olduğunu ve bunlardan birinin sıkıştığını farkettim. Sıkışan pistonu çıkaramadım. Pense, çekiç, yan keski vs . yok çıkmıyor. Bunu çıkarma yolu var mı daha önce aynı sorunu yaşayan ? Bir de...
  9. Ncanpolat

Trafikte motor nerede durmalı ?

Merhaba arkadaşlar, motoru aldığimdan beri 750 km olmuş. Bu aynı zamanda benimde tecrübe kilometrem. Şu 750 km de dahi 2 kere kaza girişimi oldu. Bir tanesi Kale Center yakınında trafikte yavaş süratte seyreden transitin birden durması ve geri vitese takarak üzerime gelmesi yokuş aşağı olduğu...
  10. Ncanpolat

Motorun debriyaj balatası mı bitik piston sekman mı ?

Merhaba saygıdeğer arkadaşlar; Motoruma gereken özeni gösteriyorum. 59 bin de aldım ama motoru baştan yaptırıyorum neredeyse. Şöyle bir konu var. Bilgili abilerim/kardeşlerim varsa aynı sorunu kullandıkları motorlarında hissetmişlerdir. Bu motorun debriyaj balatası mı bitik yoksa piston sekman...
  11. Ncanpolat

İstanbulda 6. Sınıf HGS kart kalmaması

Merhaba arkadaşlar, Dün yaşadığım şeyi paylaşayım sizinle belki tecrübe etmiş biri çözümünü yazar. Arkadaşlar dün 5 farklı banka şubesi ve 2 ptt şubesine uğradım. Postane ellerinde hiç Hgs olmadığını, bankalardan ise kuveyt türk elinde sadece otomobil hgs si olduğunu iletti. Nereden tedarik...
  12. Ncanpolat

Avrupa yakası usta tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Avrupa yakası adam akıllı usta arıyorum. Daha önce motoru alınca teslim ettiğim esenler ada motor sıvı soğutmalı motora radyatör suyu koymamıştı. O yüzden dilim yandı ve şimdiye kadar tüm bakımlarını kendim yapıyorum. Yalnız müşürü belki değişemeyebilirim. Yağ müşürünü...
  13. Ncanpolat

Debriyaja basınca hışırtı gelmesi

Merhaba saygı değer arkadaşlar, Motisikletle aşağı yukarı 200 kilometreyi devirdim deviricem. Henüz bir vukuatım yok. Umarım da olmaz. Yalnız şöyle bir derdim var. Mesela trafikteyim. Araçlar yavaş yavaş ilerliyor. Arkanızdaki taksi sizin önünüzde biraz boşluk açılsa hemen kornaya basıyor...
  14. Ncanpolat

İlk kazamı/çarpışmamı yaptım

Merhaba arkadaşlar normalde yazmam ama motoru aldım alalı ilk kazamı paylaşmak istiyorum. Bilen bilir Bezmialem Vakıf Hastanesi'nin yan yolunda halihazırda yeni hastane için bir çalışma var ve hafriyat kamyonları deli gibi çalışıyor. Yol da içeriden çıkarılan kaygan kil gibi kumun zemine...
  15. Ncanpolat

Debriyaj balatası değişimi

Merhaba Arkadaşlar, Motorun kilometresinden mütevellit sık sık servise gidip gösteriyorum. Nedeni ise bazen vites atarken ve debriyaj kavramalarında gerekli ivmelenmeyi yakalayamaması. Bunun için bağcılar yüzyıldaki MotoREF'e 2 kez götürdüm. Adamlar ısrarla motoru bakıma almadı. Diyorum ki...
  16. Ncanpolat

Düşük Yağ basıncı ışığı yanıyor

Merhaba arkadaşlar, yine ben ve yine NS200 benden para istiyor. Motorun 59 bin de olması mı sebep bilmiyorum ama motor ilk açışta düşük yağ basınç ışığı yakmıyor. Yüksek devirlerde yakıyor. Bir kere yandı mı stop edene kadar da sönmüyor. Motor da şuan full sentetik kaliteli sayılabilecek bir yağ...
  17. Ncanpolat

Aynalar ile sınav verme

Merhaba arkadaşlar, 2 farklı sorum var. 1-) NS 200 ün aynalarını iyileştirmenin bir yolu var mı? Yarısında kolumu görüyorum. Sağa sola bükebiliyorum. Biraz dışarı kaydırmanın yolu var mı elciklerle arasındaki mesafe sıfır bu arada. 2-) Gaz telini biraz gerdirmem gerek. Boşluk var çok fazla. Yani...
  18. Ncanpolat

Tekerin basıncı indikten sonra sabit kalıyor

Merhaba arkadaşlar, motorun ön tekerinde hiçbir hava kaybı olmazken arka tekerde olması gereken "28 psi" basınca en fazla 1 gün aynı kalıyor. Sonraki günlerde hava kaçırıyor. Ama gariptir sürekli kaybetmiyor. Belli bir miktar havayı saldıktan sonra sabit kalıyor. En son bir araba tamircisine...
  19. Ncanpolat

NS200 birinci vites sorunu

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda NS 200 abs 2017 model(59 bin km) bir motorsiklet aldım. Ama motor almakla bitmiyor. Öncesinde tüm ekipmanımı almıştım. İyiki de almışım. Bu motor bana güç olarak çok farklı geldi. Böyle tahmin etmiyordum. Keşke bir ybr 125 alıp sadece yokuşlarda sorun yaşasaydım...
  20. Ncanpolat

Plaka lambası ampulü bulunabilir mi ?

Merhaba , arkadaşlar Plaka aydınlatma işlevini görmüyor. İçerisindeki ampulden bulsam kendim de değiştiririm aslında. https://www.ekuralkan.com/plaka-lambasi-arka İllaki bunu almak gerekir mi ?

Yeni mesajlar