Arama sonuçlarınız

1. T

Dünyanın en garip arızası

Merhabalar arkadaşlar Honda Cbr125 2015 motorumda belirgin performans düşüklüğü bulunmakta şöyle anlatıyım; motorsiklet 1 2 ve 3. Viteslerde son devirlere kadar rahat çıkıyor ve hızlanması iyi fakat 4 5 6.viteslerde motorsiklet 8 bin deviri geçmiyor sanki limitör gibi üstüne çıkmıyor ve haliyle...
  2. T

Sübaplar hakkında bilgi arıyorum

Merhaba arkadaşlar sübaplar hakkında bir şey ögrenmek istiyorum Motorsikletimde çekiş düşüklüğü var Hava filtresi , buji , zincir dişli , debriyaj balatası değiştirdim sübap ayarı yapıldı motorsiklete fakat bu ayardan sonra motorsiklet 8 bin deviri geçmemeye başladı sanki kendini kasıyor gibi...
  3. T

Performans düşüklüğü

Merhabalar arkadaşlar Honda Cbr125 2015 motorumda belirgin performans düşüklüğü bulunmakta şöyle anlatıyım; motorsiklet 1 2 ve 3. Viteslerde son devirlere kadar rahat çıkıyor ve hızlanması iyi fakat 4 5 6.viteslerde motorsiklet 8 bin deviri geçmiyor sanki limitör gibi üstüne çıkmıyor ve haliyle...
  4. T

Motorsiklet çalışmama sorunu

Merhaba arkadaşlar Cbr 125 2015 model motorsikletimle yolda giderken 100 110 civarı motor gaz yememeye başladı ve stop etti marş bastığımda ise videodaki gibi ses çıkardı Daha önce buna benzer bi sıkıntı olmuştu buji kırmış yenisini taktık gene aynı sorun oldu anlamadım gitti Video Linki...
  5. T

abs siz motorda frene basınca sanki abs gibi titremesi

merhaba arkadaşlar bende cbr125 2015 (abs yok) var ön frene ufak ufak basınca bir sıkıntı yok fakat yarım ve kökleyince sanki abs devreye giriyor motor aralıklarla fren yapıyor benide yalpalatıyor motor üstünde frene basmayınca bir sıkıntı yok , arka frene basınca da bir sıkıntı yok sadece ön...
  6. T

Buji Sorunu CBR

Merhaba arkadaşlar benim CBR125 2015 model bir motorsikletim var üstündeki bujinin ömrü bitmiş motor baya bi tekledi sonra çalışmayınca bujiyi söktüm baktım buji bitmiş altı kopmuş bu kopan parça nereye düşmüştür düşen parça küçücük bi parça motora zarar verir mi Eski bujiyi söküp atıp yeni...

Yeni mesajlar