Arama sonuçlarınız

1. GoGi

Sis farı ve aydınlatmalar

Malum artık günler kısaldığı için mecburi olarak akşam karanlıkta motorumu kullanmak zorunda kalıyorum. Karanlıkta kullanma taraftarı kesinlikle değilim. Özellikle her gün TEM kullanıyorsanız kesinlikle kullanılmamalı. Ama ben kullanabildiğim kadar kullanacağım. Daha temkinli kullanıyor ve...
  2. GoGi

10 Kasım 1938

O hâlâ haklı, O hâlâ kuvvetli. Aradan asırlar geçse de devrimleri her daim en güçlü zırhımız olacak. Gedik Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve Devrim Tarihi Bölümü'nden Öğretim Üyesi Dr. Orhan Çekiç Atatürk' ün son zamanlarını anlatmış. Beni çok etkiledi. Saygıyla, minnetle, özlemle...
  3. GoGi

Rider Denim Poyraz Motosiklet Pantolonu 32-30

Pantolonu denemeden internetten aldım. 32-32 olarak aldım ancak paça boyu uzun geldiği için terzide kısalttırdım. Beli de biraz büyük gelmesine rağmen ara sıra kullandım. (32 - 30/29 olarak düşünebilirsiniz) Bedenimde pantolon aldığım için bunu korumaları ile beraber 1.000 TL' ye satıyorum.
  4. GoGi

Kışlık Eldiven

Merhabalar, Havalar birden soğumaya başlayınca ellerim üşümeye başladı. Kışlık bir eldivene ihtiyacım var. Bütçe max 1.500 TL. Önceliğim güvenlik tabi ki ama bilekli, uzun eldivenler beni çok darlar diye düşünüyorum. 8 tane model buldum. Bu modelleri kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir...
  5. GoGi

GoPro Montaj

Merhaba, Uzun süren intercom araştırmalarım neticesinde, motosiklet ile yolculuğumda ne müzik dinlemeyi ne de telefon ile görüşmek istemediğimi anladım. Henüz grup sürüşleri de yapmadığım için intercom almaktan vazgeçtim. Aklımdaki model ise SENA 10C EVO idi. Hal böyle olunca o zaman aksiyon...
  6. GoGi

Intercom Tavsiyeniz

Merhabalar; Artık intercom almanın zamanı geldi. Araştırmalarım neticesinde öncelikle karar vermem gereken bütçe konusu var. Acaba düşük fiyatlı bir intercom işimi görür mü emin değilim. Şöyle özetleyeyim; motosiklete yeni başladım. Motorum forza 250 ve hız yapan uçan kaçan bir sürücü...
  7. GoGi

Acemiler için İlk Eğitim - Temel Hakimiyet

Herkese merhaba; Daha önce tanışma bölümünde, motosiklet alma sürecimi, çaylaklık tecrübelerimi ve trafikte gözlemlerimden bahsetmiştim. Bu sefer konu çok daha önemli olduğu için, ayrı bir başlık altında, motosikletimle tanışma ve birbirimizi anladığımızı düşündüğüm Temel Hakimiyet Eğitimi...
  8. GoGi

Hoşbuldum

Merhaba; 1 ay içinde motosiklet almaya karar verdikten sonra, tür ve model belirleyip, baştan aşağı ekipmanları alıp motosikletimi evimin önüne çektim. Sürücü kursunda haftalık aldığım dersler ve bisiklet dışında dışında tecrübem hiç olmadı. Ama kurs motosikletiyle kendimi öyle özgür hissettim...