Arama sonuçlarınız

1. BURAK BEKTAŞ

Pulsar RS200 ile uzun yol yapılır mı ?

Selamlar mutlaka konfor sele almalısın . Motosikleti verimli hızlarda kullanarak bakımı da tamsa neden olmasın :) yoldan keyif alarak bol molalı heryere gidilir. Tekerine taş değmesin …
  2. BURAK BEKTAŞ

TRACER 900 Arka teker burç

Selamlar , arkadaşlara yardımcı olması adına sorunu açıklıyorum :) Sorun rulmanları tutan borunun Tracer 900 lerde 60.000 km de kontrol edilmesi gerekiyormuş . O borunun (spacer) uçları aşındığından rulmanları yerinden oynatarak 1 hafta içinde dağıtıyor . Boru değişti ve sorun kalmadı :) Bunun...
  3. BURAK BEKTAŞ

1765829718 Bu boruyu taktığını hiç görmedim . Yarın araştıracağım bilgi veririm . Bilgilendirme için teşekkürler ☺️ 1765894032 Selamlar o parça varmış sorun yok :)
  4. BURAK BEKTAŞ

Ben artık kafam rahat olsun diye yenisini aldım. Yordu artık
  5. BURAK BEKTAŞ

Jantı değiştik onu görmüş olduk iyi oldu. Fakat arka maşanın sol tarafı rulman dağıldığı için ve bende mecburen yolda biraz üstüne gittiğim için aşınmıştı. Oraya da argon kaynak tutar dediler fakat alüminyum parça gittikçe ısındığı için merkez kaçtı. Mecburen arka maşa aldık ve sorun çözüldü :)...
  6. BURAK BEKTAŞ

Gerçekten öyle geldi bizi buldu. İşin garibi ilkinde anlayamadık da çünkü aklımıza gelmedi o ihtimal :)
  7. BURAK BEKTAŞ

Rulmanlar keçeler , burçlar hepsinin değiştirdim. Bir önceki dağılmada Jant göbeğinde büyük ihtimal çatlak vardı. Çatlak yeri göremedik. O da 100 km sonra delindi. Sağ arka burcu dağıttı. 1763969766 Gerçekten öyle . Çok uğraştırdı beni kardeşim
  8. BURAK BEKTAŞ

Selamlar burçları yetkili servis getirdi sağ olsun hallettik. Sonrasında 100 km sonra tekrar rulman dağıttık. Abs okuyucu gitti. Sebebi jant göbeğinin delinmiş olmasıymış. Jantı , Okuyucuyu , arka diski , rotoru hepsini yeniledim. Epey bir masraf çıktı ama artık kafam rahatladı. Şu an sorunsuz...
  9. BURAK BEKTAŞ

Uzun yolda arka teker rulman dağıttı ve üstüne gittim. Usta normal burçlar yediğinden o burçları takamamış idarelik somun yapmış. Bende İstanbul'a gelme derdinde olduğumdan çok irdelemedim. Orjinal burçsuz geldik. Şimdi yamaha 45 gün deyince tutuştuk :)
  10. BURAK BEKTAŞ

Selamlar 2017 Model tracer 900 motosikletimin arka teker rulmanlarını tutan arka teker burçlarının ölçüsünü nereden bulabilirim ? Sipariş ettim ama burçlar yurtdışından geleceğinden uzun bir süre verdiler. Yetkili servis ölçülere ulaşamıyoruz diyor. Bu sırada en azından bir tornacıdan...
  11. BURAK BEKTAŞ

CBF150 çalışmıyor

Selamlar bir kaç şey soracaktım. 2009 model cbf motorumda, piston silindir değişti. Manyeto ,ruble , statör, konjektör , beyin , karbüratör hepsi değişti. Motorda ateşlemede var ama bir türlü çalışmıyor . Sorun ne olabilir ?
  12. BURAK BEKTAŞ

CBF150 ilk çalıştırmada benzin alamama sorunu hk

Selamlar arkadaşlar, 2009 model cbf150 motorumda marş rublesi, silindir piston takımı değişti. Motosiklet ilk çalıştırmada sorun yaşamaktadır. Çalışacak gibi olup çalışmıyor. Buji başlığını çıkarıp baktığımda ateşleme var. Bujiyi çıkardım ucu kuru. Yani ilk çalıştırmada benzin gelmiyor. Bir kez...
  13. BURAK BEKTAŞ

CBF 150 GAZ SORUNU

Selamlar 2009 model Honda cbf 150 motosikletim marşa basınca önce zor çalışıyordu daha sonra hiç çalışmadı. Motosiklete elektrik gelmiyordu . Ustaya gösterdiğimde belirli kontroller yapıldıktan sonra subaplar çok sıkı gevşettim dedi. Ardından statöre ve beyine baktı . Beyinden olduğunu söyleyip...
  14. BURAK BEKTAŞ

VSTROM DL 650 2006 MODEL AMORTİSÖR HK

Selamlar Arkadaşlar. Keyifli sohbetler . İzninizle kafama takılan bir kaç sorum var. VSTROM DL 650 2006 MODEL Motosikletim çukurdan, kasisten geçerken, amortisörden tak diye bir ses çıkartıyor. Amortisör keçelerine baktım en ufak bir sızdırma yok keçelerde taş gibi görünüyor. Acaba yağ...
  15. BURAK BEKTAŞ

VSTROM DL 650 2006 MODEL

Merhaba Arkadaşlar , motorumun ön cam sağ çıtası ve arka yolcu basamak pegleri gerekiyor. Pegler için farklı markalara ait uyumlu peg var mıdır? Nerede bulurum. Teşekkürler
  16. BURAK BEKTAŞ

ATEŞLEME BOBİNİ HK

Selamlar Arkadaşlar Çift silindir motosiklet için, arızalı olan orjinal ateşleme bobinin yerine universal bir bobin taktı. Bir zararı olur mu, güç kaybı yaşatır mı diye sorduğumda herhangi bir sorun olmaz dedi. Değerli görüşlerinizi dinlemek istedim. Ama dediği gibi de motosiklet saat gibi...
  17. BURAK BEKTAŞ

DL 650

Merhaba öncelikle herkese iyi sürüşler dilerim. 2006 vstrom dl 650 motorum ısındıktan sonra park ederken boşa aldığımda rolantide calisirken ara ara vuu diye bir ses çıkarmaktadır. Sanki elimle ufak gaza dokunurmusum gibi. Ama boşta sert gaz verdigimde sorun çözülüyor. Nasıl bir sorun olabilir ...
  18. BURAK BEKTAŞ

MONDİAL RX3İ EVO ABS SORUNU

Selamlar. 2019 model rx3i evo motosikletimde belli bir süre gittikte sonra ABS ışığı yanmaktadır. ABS sensörü ve kablolar değişti. Mesafe şimleri de değişti. Ama hala yanmaktadır.Sorun sizce nedir? Şimdiden teşekkürler
  19. BURAK BEKTAŞ

RX3İ EVO ABS SORUNU

Öncelikle merhaba arkadaşlar. RX3İ EVO 2019 model bir motosikletim var. Bununla ilgili bir sorum olacak. Motosikletin ABS ışığı trafiğe girdiğimde yanmaktadır. Sensör değişti, bağlantı kablosu yanmıştı o değişti. Son olarak da okuma uzaklığından ötürü bir parça değişti. Yİne trafiğe girdiğimde...
  20. BURAK BEKTAŞ

RX3İ EVO ABS SORUNU

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 30 bin km tecrübeye sahibim. RX3İ EVO 2019 model bir motosikletim var. Bununla ilgili bir sorum olacak. Motosikletin ABS ışığı trafiğe girdiğimde yanmaktadır. Sensör değişti, bağlantı kablosu yanmıştı o değişti. Son olarak da okuma uzaklığından ötürü...

Yeni mesajlar