Arama sonuçlarınız

1. B

CBR 250 ORTA DEVİRDE BOĞULMA

Herkese merhaba. Bu konuda cidden tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Motosikletim(cbr250) orta devirde boğuluyor, rölanti sorunsuz ve bir şekilde üst devire çıkıyor. Aşağıdakinler değiştirilip kontrol edilmiştir. -Buji, ateşleme bobini, buji piposu ve direnci, beyin, kill switch...
  2. B

Silindirdeki Çizik

Merhaba silindirde çizik var sorun olurmu? Duman atma veya performans düşüklüğü yoktu gayet stabil, çiziğe tırnakla hissedemiyorum iz gibi birşey https://uploadnow.io/f/L1y6tlx
  3. B

RKS 210cc yükseltme

Öncelikle herkese iyi günler diliyorum. Motorum rks rk125, alttan eksantrikli CG motoruna sahip. Motor 125cc ben bu motor bloğunu 200cc krank, silindir, üst kapak takarak 210cc ye yükselttim ancak piston üst ölü noktada, silindir ile mesafesi 1 cm kadar. Krankın ve silindirin 200cc olduğuna...
  4. B

Pompalı karbüratör

Herkese iyi günler 125cc motorumu 166cc ye çevirdim. Motor gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor fakat karbüratörü yanlış sipariş etmişim pompalıymış karbüratör bende pompa kısmını bağlamadım avantajı veya dezavantajı varmı
  5. B

Hareret ve Karbüratör

Öncelikle herkese iyi günler. Motorum alttan egsantrikli cg motoruna sahip(rks rk125) orijinali 125cc. 65,5 Piston takarak 166cc ye çıkardım motor gayet sorunsuz çalışıyor. Motor eskisine göre fazla ısınıyor ısının artmasını bekliyodum ama biraz fazla ısındığı belli 10w40 yağdan olduğunu...
  6. B

Yamuk ön takım yardım

Öncelikle herkese iyi akşamlar. Geçenlerde motorum yan yatmıştı. Motoru sürdüğümde motorda sağ veya sola çekme yok, gidon yamuk değil ama motor tam düz bir çizgide ilerlerken gidon sağa doğru 1 cm kadar eğik ve motorun direksiyonu sağa daha fazla dönüyor sebebi ne olabilir. Yardım ederseniz çok...
  7. B

Üst kapak büyütmek

Alttan egsantrikli cg motoruna sahibim geçenlerde 125cc den 166 cc ye çevirdim. Motor gayet sorunsuz çalışıyor ama üst kapağı orjinal tuttum. Aklıma takıldı üst kapağı büyütürsen motorun üst devirlerdeki performansı artarmı yoksa kompresyon kaybımı olur. Hangi kapağı önerirsiniz

Yeni mesajlar