Arama sonuçlarınız

1. T

sıfırdan motora başlangıç

Alacağın motorun geçmiş bakımlarıyla ilgili net bir bilgin olmazsa ya da satıcıya güvenmezsen (ben olsam her türlü yapardım) yağını değiştir derim. Aklın kalmaz "en son ne zaman değişti, bi sıkıntı çıkarır mı" şeklinde. Elinde gerekli anahtarların varsa (sakalı falan da sökmen gerekicek) yağı...
  2. T

Pirelli Scorpion MT90 A/T vs Metzeler Enduro Sahara 3

Hero Xpulse 200 kullanıcısıyım. Fabrika çıkışı üzerinde gelen Sahara 3'lerin 2 yıllık kullanımdan sonra yanak kısmında belirgin çatlaklar oluştuğu için değiştirmeyi düşünüyorum. Bu 2 yılda asfaltta her ne kadar tedirgin etse de karma kullanımda genel olarak memnun kaldım diyebilirim. Ancak bu...
  3. T

Yeni Hero Modelleri

Yaklaşık 2-2.5 sene önce de Xpulse 210 ile aynı bloğu kullanan Xmr 210 tanıtılmış, 2 tanesi bayi bayi gezdirilip deneme sürüşleri bile yaptırılmıştı. Sonuç olarak hala ses seda çıkmadı ondan da. Ne kadar doğrudur bilinmez ama gittiğim bir Hero servisindeki ustayla bu konuları konuştuğumda "...
  4. T

Jant Tamiri

Geçenlerde bir off-road sürüşü esnasında bir çukura çok sert düştüm. Aldığı darbeyle birlikte jantta tırnak boyutu kadar bir deforme oluştu. (Günışığında belli bir açıyla bakınca belli oluyor, o kadar küçük bir iz) Bu yüzden ön teker ufak ufak sekiyor şuan. Sürüşü bilfiil etkileyecek bir etkisi...
  5. T

İzmit Çevresi Usta/Servis Tavsiyesi

Hero'nun kendi sitesinde de gözükmüyor, bilemedim. Cr motolastiğe uğrarım zaman bulabilirsem. Extreme de 2. seçenek olarak dursun yanda. 1744822329 Hangisi için dediniz? Tommygun'ın önerdiği ustayı mı kastettiniz?
  6. T

Kocaeli içinde çözemezsem bakıcam o tarafa da. Malum mekanik bir arızadan şüphe ettiğim bir motosikletle 90-100km'ye yakın bir yol yapmak en son çare olarak alabileceğim bir risk.
  7. T

Şişman Motor Hero servis ağında gözüküyormüyor ve herhangi bir yamaha bayisinin benim motoru ipleyeceğini hiç zannetmiyorum açıkcası. Cr motolastik yorumlarından anladığım kadarıyla dümdüz lastikçi , bu tarz işlere bakarlar mı acaba? Extreme motora bi sıkıntı çıkmazsa haftasonu bakıcam.
  8. T

Hero Xpulse 200 4V motorum geçen yakalandığım bir sağanak esnasında arıza lambası yaktı. Yağmurda çok birşey yapamayacağımdan, en yakın servis varış noktamdan daha uzakta olduğundan ve gidişinde veya sesinde herhangi bir değişim olmadığından ötürü mecbur 3-4 saat daha o koşullarda yola devam...
  9. T

Aksiyon kamerası HK.

Dji osmo action 4 adventure combo bütçenizin hemen hemen sınırlarında, alabiliyorsanız onu alın derim. Ekstra 2 batarya uzun kullanımda sizi çok rahatlatır. (Tek batarya 1080p 50 fps yaklaşık 75 dk kayıt yapabiliyor) İlerde Mic Mini veya Mic 2 alıp bluetoothla bağlayabilirsiniz. İkisi de ufak...
  10. T

Aksiyon kamerası HK.

Ben de aynı ikilemde kaldım zamanında, sırf her durduğum yerde insta360'ı çıkar, geri tak yapmaya üşeneceğimden (o kadar para bayıldığım aleti de motorun üzerinde bırakmaya içim elvermeyeceğinden) dji aldım. Kask nereye ben oraya, içim rahat.
  11. T

Yurtdışından 2 kaskı aynı anda getirmek?

Sırf bu yüzden gelirken valizin yarısını boş getirdim. Baştan ayağa kışlık ekipman dizip dönücem bi aksilik çıkmazsa. 1736423346 Tekte hiç bi sıkıntı yok da 2 kask biraz işi dara sokuyor ama o riski de alıcam artık. Yapacak bişey yok. 1736423505 Kontrole çekseler bile yine adamın insafına...
  12. T

Ben de Almanya'dan getiricem. Kutularıyla getirmem mümkün değil zaten, sadece kılıflarıyla koyarım. Kask, sırt çantasına rahat sığıyor. Sırtımda çanta elimde kask binmicem o yüzden. Ben de Gt air 2 almayı düşünüyorum bakalım. (Birader biraz şekil sevdasına Ruroc Atlas aldırdı ama bakalım nasıl...
  13. T

Yakın zamanda yurtdışından dönücem. Kardeşime hali hazırda bir kask aldım, kendime de ekipman dizip dönmeyi planlıyorum. 2 kaskı aynı anda (birini valize verip diğerine sırt çantama koymayı planlıyorum) getirmek gümrük açısından sorun teşkil eder mi? İkisi de şahsi kullanım için , faturalarıyla...
  14. T

EICMA 2024 Hakkında

Bu yılki EICMA fuarına katılmayı düşünüyorum ama cevabını yerli/yabancı kaynaklarda bulamadığım bazı sorularım var. Mümkünse daha öncesinde bu fuara gitmiş yada bu sene gitmeyi planlayan abilerimden cevap bekliyorum. - Fuar tarihleri 7-10 Kasım olarak belirlenmiş, sizce hangi tarihe (veya...
  15. T

Hintlide de yüzümüz gülmedi

İlk motorum olan Mondial Drift'i çok güven vermediğinden, her an yolda bırakır düşüncesinden ötürü elden çıkarıp Hero Xpulse almıştım yaklaşık 3 ay önce. Dün 60-70 km hızlarda seyrederken birden bişeyler çatır çutur etmeye başladı, anında elektrik gitti. Hemen debriyajı çekip yol kenarında...
  16. T

TET'i ucundan ısırıcam , var mı eşlik edecek?

Ani bir kararla 7 Haziran'da TET rotasının 3. (Yalova-Gerede) ve 4.(Gerede-Kastamonu) sectionlarının bir kısmını içeren (Gölcük-Karabük arası) bir sürüş yapmaya karar verdim. Bu aralıkta eşlik etmek isteyen olursa beklerim. 2 gün içinde böyle bir yola şıp diye eşlik edecek birilerini bulacağımı...
  17. T

Kaza Sonrası Paslanma

Dün ufak bir kaza yaşadım. Viraj içinde park eden bir aracın geri geri çıkmasını geç farketmem (ve viraja göre bir tık hızlı olmam) dolayısıyla araçtan kaçarken yolun kenarındaki su oluğuna düştüm. Bu sırada motor bloğunun altındaki korumayı kaldırıma sürtmüşüm. Herhangi bir eğilme yamulma...
  18. T

Bir garip gösterge sorunu, daha da garip servis

Drift L'nin en büyük kroniklerinden göstergenin saçmalaması durumu yaklaşık 6 ay önce zuhur etti. Bir anda devir saati çalışmaz oldu. Neyse servise gidildi, yeni gösterge fabrikadan istendi, 4 ay gösterge beklendi, geldi, takıldı derken sorun çözülmedi. Yeni göstergenin sorunu çözmediği...
  19. T

Eldiven tavsiyesi

Yaklaşık 2500-3500TL arasında yazlık eldiven araştırıyorum. Motomax'ın sitesinde gezinirken shima marka eldivenler dikkatimi çekti, bu marka hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu bütçe aralığında önerdiğiniz başka marka/modeller var mı? (Mümkünse bileğe doğru uzanan , sliderlı tiplerden) Motomax'ın...
  20. T

Telefon tutucu uyumluluğu

Nukrotech MRT ürününü almayı düşünüyorum ancak ürünün sabitleme klipslerinin çapı 22-32 mm olarak belirtilmiş. Motosiklet gidon çapı ise 18 mm. Aradaki bu boşluğu lastik koyarak kompanse etsem verimli olur mu?

Yeni mesajlar