Arama sonuçlarınız

1. B

Kaza yaptığım Motora elektrik gelmiyor

Merhabalar öncelikle bundan 4 ay kadar evel talihsiz bir olay yaşadım bir arabaya yandan girdim yola atladığı için 2 takla attım motorda fırladı yan yattı kontak falan kırıldı ama kontak açık pozisyonda kırılmış ve motorun yanına gittiğimde calismiyordu ve elektrik yoktu. Bugünde kontağı...
  2. B

Ön hidrolik fren maneti sertlik ayarı nasıl yapılır?

Öncelikle iyi akşamlar yeni aldığım spor manet leri taktıktan sonra debriyaj tam oldu fakat on fren manetini takınca bi boşluk oluştu baya ve ayar en üstte olmasına rağmen bunu gidermenin bir yolu var mı?:sunny:
  3. B

Enjeksiyonlu motora açık hava filtresi takılır mı?

Merhaba arkadaşlar konu hakkında biraz cahilim o yüzden bilen arkadaşlardan yardım almak istedim enjeksiyonlu ve beyinli bir motora açık hava filtresi takarsan ne olur ?
  4. B

Gaz açıp kapayınca zincir vuruyor ?

Herkese iyi forumlar öncelikle daha yeni aldığım rks tnt202 198 kmde gaz açıp kapayınca zincir aşağı yukarı vuruyor ve hızlı gaz açınca sanki tek tekere almış gibi zincir çıt ediyor nedeni ne olabilir dostlar ?
  5. B

Çin malı motora yazılım attırmak?

Herkese iyi akşamlar öncelikle. 1 hafta önce rks tnt 202 aldim benelli blogunu urettiyor diye ama bir şey fark ettim motorda tork fazla ama euro 5 yuzunden çok boğazı sıkılmış bunu yazılımla actirabilirmiyim (motor enjeksiyonlu) yada yapabileceğim başka bir şey var mı ? Rodaj bittikten sonra...
  6. B

İstanbulda ehliyetsiz motor sürmek

Yaşım 15 12 imden beri sürüyorum 3 tane motorum oldu simdi ise 125 cc lik bir kuba tk 03 üm var ama bu sefer köyde degil istanbul silivride sürmek zorundayım sizce ne yapmalıyım (1 sene bekleyemem 2023 ağustosta ehliyet alıcam okula onla gitmem lazım )
  7. B

Kadrani kontağı olmayan motor calistirma

Iyi gunler elimde çok eskiden kalma birincil ukt var dayimdan bana kaldı ne aküsü var nede kadrani ayak marşıyla çalışırmı bu motor ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:29 ---------- Yani şey gibi Tarsus yarışlarında kullanılan motorlar var ya...
  8. B

Rks blazer 50 xr marş basıyor fakat çalışmıyor

Yaklaşık 1 ay önce almış olduğum sıfır olarak rks blazer 50 xr 2 hafta önce ilk Mars'a boğulup stop edip 2. Marşta 30 saniye kadar Mars'a basınca çalışıyodu ve bidaha boğulup stop etmiyordu 2 gün önce motoru evimin garajında bırakıp Çerkezköy e gittim geri geldiğimde motor marş basıyor fakat...
  9. B

Rks blazer 50 xr hız limitoru sorunu

Daha yeni almış olduğum ve 350 km ye gelen rks blazer 50xr (85ccnet) 40 km yi geçmiyor hiç limitoru var galiba nasıl yapılır bilen var mı
  10. B

Yeni kasa Mondial 100 superboy i Oksijen sensörü sorunu

Yeni aldığım Mondial 100 superboy i de egzoz yerinde egzoz borusuna bağlı bir şekilde olan oksijen sensörünü nasıl yeni aldığım egzoza bağlayabilirim :sunny:
  11. B

Yeni başlayacağım fakat bütçem çok az ne önerirsiniz ?

Bütçem : Maks 14.50 Yaşadığım yer köy ama tatil köyü gibi hem kırsal alan var hem asvalt yani scooter tarzı motorlara pek müsait değil peki siz ne öneririsiniz :silent:
  12. B

Mondial 100 superboy i sizce alınır mı ?

Bu dönemler Mondial'ın enjeksiyonlu en ucuz modeli olan superboy 100 veya 125 alınır mı :sunny: ?
  13. B

Kırsal alanda yani köy içinde kullanmalik motor önerebilir misiniz ?

Arkadaşlar köyde kullanmak için motor arıyorum daha henüz bir tecrübemde yok sizin bir tavsiyeniz var mı ?

Yeni mesajlar