Arama sonuçlarınız

1. NoNeed2Label

Kot Motosiklet Pantalonu tavsiyesi

Vecton kevlar cordura kullanıyorum. Bedeni boyu istediğim gibi. Dizime de koruması tam oturuyor, en önemlisi bu bence.
  2. NoNeed2Label

mt25 alsam mı çok kararsızım

Mt 25 geçen sene aldım, Cok titiz birisinden. Herkesten alınmaz. Alınca ilk işim koruma demirini sokturmek oldu. Bazılarınin vidalarınin çukurdan vs geçerken kırıldığını, gevsedigini ve sen farketmedigin için şaseyi kestiğini okudum. Bazı koruma demirlerinin özellikle risk teşkil ettiğini...
  3. NoNeed2Label

Ehliyet sınavım yarın ama güzergahı ezberleyemiyorum. :D

Motosiklet sınavlarına girerim, Ben yol tarifi hissine kapılır sam usta öğreticiyi uyarıyorum. Buna dikkat eden çok azdır. Arkadaşın biri yazmış, sinyalle güzergah tüyosu veriliyor. Mesela sola dönülecek, sol şeride yanaşıyor takip aracı.
  4. NoNeed2Label

İlk motorumla siftah

Ben de aynı plan icindeyim. Burgaz falan yok, direk Bükreş ordan Transfagaraşan üzerinden Budapeşte yönüne. Avusturya ve alpler. Belki stelvio ☺️ Nasip
  5. NoNeed2Label

Neden oldu?

Adrenalin ile ne dediğini bilmiyor galiba, Yalnız nasıl duramadı hayret ettim Bisiklet freni bile durdurur o hızda
  6. NoNeed2Label

İlk motorumla siftah

Teşekkürler Tommy hocam
  7. NoNeed2Label

İlk motorumla siftah

Gitmeden Viyana Prag uçak biletlerini aldım razı oldu 😄
  8. NoNeed2Label

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun İsmet abim Moğolistan rotası başlasın 😁
  9. NoNeed2Label

İlk motorumla siftah

Bizimkini ben artçı aldığım gün, karşı seritteki araç üstümüze sürdü ya sarhoş ya puştluguna, Şimdi diyor ki, beni bindirme istediğin yere git 😁
  10. NoNeed2Label

İlk motorumla siftah

1 tane yokuşu çıkabilir miyim diye başlayan Motosiklettutkusu, sınırları aştı 🤪 https://hizliresim.com/hjro82x 🔻Aksaray 🔻Selimpaşa (Uygulama oteli) 🔻Selanik (Asprovalta camp) 🔻Ohrid (2 gece otel) 🔻Kotor (mimoza camping) 🔻Mostar (Blagaj Camping) 🔻Banja Luka (Air bnb) 🔻Bled (sobec camping 😍) 🔻Graz...
  11. NoNeed2Label

Yazlık Mont Önerisi 🚨

AST v2 idi sanırım.
  12. NoNeed2Label

Yazlık Mont Önerisi 🚨

Aynısı bende de var, kilo aldigim icin alpinestars'ın montunu aldım havalandırma acisindan hicbir fark yok Ama alpinestars cok daha kaliteli duruyor. Dirsek ve omuz korumalarının hissi cok daha iyi. Scoyco sanki surtunmeye cok mukavemet edemez gibi. Ama daha hafif.
  13. NoNeed2Label

motomax indirimi hakkinda

Kargo bilgileri gec giriyor. Bende de oyleydi. Pat diye kargonuz dagitimdadir diye mesaj geliyor :)
  14. NoNeed2Label

29'unda verdiğim 2 sipariş dağıtıma çıktı.
  15. NoNeed2Label

29'unda verdiğim 2 siparişten ilkine KARGO HAZIR diye ibare düşmüşler.
  16. NoNeed2Label

Hangi üründü stokta kalmayan?
  17. NoNeed2Label

29'unda sipariş verdim. Çogu kisi benden once sipariş vermiş. Hala haber yok sanırım. Bekliyoruz bakalım 😒
  18. NoNeed2Label

Selçuk un Honda ya koyduğu posta!

sı.tın sıvıyorsun. Edebiyat yapma. İnsanları konuşmalarından dolayı aşağılıyorsun. Siyasi görüşü de kimseyi ilgilendirmez. Siyasi görüşünden dolayı kimse aşağılanmaz. Bunu yapmayın. İnsanları kutuplaştırmaktan başka bir işe yaramaz. Herkes ideolojiye oy veriyor. Herkes kendi hayat görüşünün...
  19. NoNeed2Label

Selçuk un Honda ya koyduğu posta!

Kim benim milletimden bir tabakayı aşağılıyorsa, en adi çomardır.
  20. NoNeed2Label

Yeni Başlayacak Biri İçin Öneriler? 250NK vs N250

Sıfır ayarında N250. Ama 0 almam, uygun fiyatlı. NK'nın uzağından bile geçmem. N250 yerine NS200 UG/2 alırdım tabi bahsettigimiz sartlarda bulabilirsem.

Yeni mesajlar