Arama sonuçlarınız

1. atalayknr

Bu Sorunu Garanti Karşılamalı mı?

Merhaba arkadaşlar, hepimizin Cumhuriyet Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlu olsun. Motosikletimden ( PCX 125 ) bir süredir 70 / 80km hızlara çıktığımda ya da yokuş çıkarken ıslık sesine benzer bir ses geliyordu motosikletimi alalı bir seneyi yeni geçti sayılır garantim devam ediyor ve bu sorundan...
  2. atalayknr

Bu Motosiklet Eldiveni Alınır Mı ?

Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum fiyatına göre tavsiye ederim güzel bir ürün. Soğuk havalarda da deneme fırsatım oldu bi sıkıntı yaşamadım. Bölgendeki motosiklet ekipmanları satan mağazalara gidip deneyerek satın almanı öneririm.
  3. atalayknr

Motorumuzda daima taşımamız gereken alet - edevatlar nelerdir?

Thumbs Up repair lastik tamir kit diye bir ürün aldım motosikletimde bulunduruyorum kullanma fırsatım olmadı umarım kullanma gereği de duymam 😂 Ama içerisinde lastiği fitillemek için gereken tüm malzemeler var tavsiye ederim güzel duruyor.
  4. atalayknr

Yenilenen Honda PCX125 Türkiye'de Satışa Sunuldu..

2024 model PCX kullanıcısıyım, yeni model PCX'i test sürüşünde deneme fırsatım oldu yeni amortisörler çok güzel çukurlardan geçerken çok iyi sönümlüyor eski modellere göre bariz hissiyat farkı var, TFT ekran gelmesi güzel telefonunuzu bağlayabilmeniz turn by turn navigasyon olması daha çok çeşit...
  5. atalayknr

Pcx e 14 mm disk kilidi uyuyor mu ve güzel markalardan öneri verir misiniz?

Anahtar cepteyken telefonun üzerine denk gelirse de çalışmıyor diye hatırlıyorum
  6. atalayknr

Çinli 125CC Yol İçin Tavsiye ve Önerileriniz

Bazı Çinli modeller sağlam çıkıyor bazıları da tam tersi çok kötü çıkıyor. Motosikletine güveniyorsan çok zorlamadan bence 75-80 gidilir tavsiyem 1 saat olduktan sonra bi kahve/çay molası vermen olur hem motosiklet dinlensin hem yolun keyfini çıkartarak gitmiş olursun şimdiden iyi sürüşler
  7. atalayknr

Yanıp sönen stop ampülü önerisi ?

Arkadaşlar merhabalar, yolda görüyorum çoğu motosikletlerde frene bastığında yanıp sönen ve böylelikle fark edilmeyi arttıran bir stop oluyor. Sanırım ampül değiştirerek o hale geliyor, muayene den geçer mi, kullanan var mı önereceği ampül varsa onu satın alabilirim.
  8. atalayknr

4riders Joker Yazlık Eldiveni Hakkında Görüşleriniz

Merhabalar, 1000 lira gibi bir bütçe ile yazlık eldiven bakıyorum ve 4riders'ın joker model eldivenini gördüm aramızda bu eldiveni kullanan var ise görüşlerini almak isterim.
  9. atalayknr

RKS Premium 125 Hakkında Düşünceleriniz

Merhabalar, herkese iyi forumlar diliyor ve ilk konumu açıyorum.. Yakın zamanda ilk motosikletimi almak istiyorum, bütçeme ve istediğim türde olduğu için RKS Premium 125 model scooterı almayı düşünüyorum. Daha önce kullanmış, deneyimlemiş ya da bilgi sahibi olanlarımız var ve görüşlerini...

Yeni mesajlar