Arama sonuçlarınız

1. H

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

Ben çocuk denecek yaşta kullanmaya başladım. İlk kullandığımda da düşmedim. Ehliyetimi alırken de aktif kullanıcıydım zaten. Hiç düşmem herhalde dedim. Sonra bir gün kiralık ev bulmak için motorumla sokakta, kafam yukarıdaki pencereleri tararken tekere bir taş geldi. Yerdeki taş yerinden çıkmış...
  2. H

Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

Vaaayyyyyyy O kadar da yatırmasaydın ya. Kaskından alevler saçılıyor resmen :giggle: 1779455274 Keskin virajlara 80'in üzerinde girmem. Yapabilir miyim yapamaz mıyım diye deneme gereği de duymadım hiç.
  3. H

Çene Açılır Kask Tavsiyesi

Ben boğazdan geçerken çeneyi mutlaka açıyorum. Tehlikeli mi evet. Ama aldığım risk çok düşük. Verdiği lezzet aldığım riske değiyor. Köprüyü geçince hemen kapatıyorum tabi.
  4. H

ruh eşimle tanıştım

Videonun tamamını izledim. Gördüğüm kadarıyla gayet aklı başında ve düzgün kullanıyorsun. Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullan.
  5. H

Honda PCX125 DLX Kampanyası

Yıl başından bu yana sıfırı için 189 bin peşin fiyatını ilanlarda görüyordum zaten. Değişen ne?
  6. H

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Abim, hürmetlerimi sunarım. 4 tekerle 2 tekeri kıyaslamasan, insanlar bu platformda seni daha ciddiye alır. 4 teker üzerinde uzun süre gitmiş olman senin sadece yol kurallarını iyi bildiğin anlamına gelir. Ki 2 tekerin yol kurallarıyla 4 tekerin yol kuralları kağıt üzerinde aynı olsa da pratikte...
  7. H

Çin malını övüp göklere çıkaran ve her "Çin malı aldım, paramla rezil oldum" diyeni aşağılayarak susturmaya çalışan birileri var. Yapmayın öyle çok ayıp. Çin malını övecekseniz de insanları aşağılayacak tabirler kullanmadan yapın bunu. Bu forumun ciddiyetine uygun olsun yorumlarımız.
  8. H

Çin motoru alınmayacak kadar kötüdür demiyoruz ki, Japon'a göre çabuk dağılıyorlar ama asıl sorun şu: Servis konusunda berbatlar, sigorta asla işlemiyor, rutin bakım adı altında bir yağ değişimine binlerce lira para alınıyor. Sigortam yanmasın diye parayı veriyorsun, işin sigortaya düştüğünde...
  9. H

Yeni Başladım…

Yüksekten başlamışsın. Dominar 250 başlangıç motoru için fazla güçlü. Önce yavaş motorlarla bir iki kaza yap, Bu şekilde yaparsan bir yerlerini kırmadan acemiliği atlatman daha olası. Bu mesajın moral bozucu olduğunun farkındayım ama gerçekleri söylemek lazım kardeş. Senin daha çevre görüşünü...
  10. H

Zafer Akçay - Şule Aydın ile Bi'Soralım ?

Zafer Akçay iyi bir Youtuber ve iyi bir eğitmen. Videolarını yüreğim ağzıma gelmeden severek izliyorum.
  11. H

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

Yani çocuk daha küçük ve cahil ama böyle bir şey yapan için de müstahaktır demek gerekiyor. Şimdi yıl boyu çalışıp yemeden içmeden borcunu ödesin ki bir daha kural ihlali yapmaya niyetlendiğinde kışın ayazını hatırlasın ve niyetini düzeltsin.
  12. H

Daytona 675R Fiyat Sorunsalı

Adamın biri 300 bin liralık arsasına bir buçuk milyon yazmıştı. Niye böyle yapıyorsun dedim. Abi yeterince beklersen alıcı mutlaka çıkıyor demişti. Bunlar da o hesap yani.
  13. H

Arkadaşlar merhabalar Konumuz Viraj

Çok üzüldük gerçekten.
  14. H

Teşekkürler. Bende bir şey yok çok şükür. Sadece pantolon ve mont hafif yırtıldı o kadar. Motor iyi kaydı ama. Hiç beklemediğim bir anda beklemediğim bir şekilde altımdan kaydı gitti. Nerede hata yaptım diye düşündüm ama bulamadım. Sonunda suçu tekerleklere atmaya karar verdim. Ve evet bu...
  15. H

Geçen gün virajda kaydım. Acaba motosiklet tekeri kaç yılda bir ya da kaç km'de bir değiştirilir? Fikri olan var mı.
  16. H

Ters yönde ilerleyen motorcunun feci sonu (hassas içerik)

5N 1K nerede. Bu olay nerede olmuş ne zaman olmuş nasıl olmuş hiç bir şey yok sadece sarı çizmeli mehmet ağa. Admin bu sohbeti hemen kapatmalı bence.
  17. H

1.70 boyundaki birisi Africa Twin kullanabilir mi?

Topuklu giymeyi dene belki işe yarar :) Şehir içinde trafikte kullanamazsın ama bence bu net. Ben de 1,70'im çünkü oradan biliyorum.
  18. H

sürmek artık zevk vermiyor

Ben motora bimdiğimde gelen özgürlük hissini bu dünyada başka hiç bir şeye değişmem.
  19. H

Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

Çok güzel olmuş. Her şeyin bir yeri var. Gitsin uygun bir ortamda yapsın. Şehir içinde tek teker yapanlar bir kaç kez beni ciddi tehlikeye atmıştı. Bilmiyorum ki, yavşaklar duruyor duruyor bine görünce tek teker yapıyor. Ben de yavaş gidiyor sanıyorum yanından hızla geçmeye çalışıyorum bir anda...
  20. H

Ehliyet Yetmeme Durumu - Trafik Polisi Arkadaş Var Mı?

Polis plakayı sisteme giriyor, o aracın hangi ehliyetle kullanılacağını sistem polise söylüyor zaten. Senin ehliyetine bakıyor ve işlem tamam oluyor. Ben şimdiye kadar ruhsat soran polis görmedim. Sormalarına da gerek yok zaten.