Arama sonuçlarınız

1. E

Bajaj pulsar 200ns gaz kesme sorunu

Herkese merhaba 2014 model bajaj pulsar motosikletimi 2020 modele çevirdim (kelle tesisat gösterge enjeksiyon beyin) yani ne varsa değiştirdim fakat motorda soğukken gaz kesme sorunu yaşıyorum ısınınca da alt devirlerde çok ufak tekleme ve güç düşüklüğü yaşıyorum 6000 devirden sonra yürüyor...
  2. E

Yeni kasa mt25 eski kasadan yavaş ?

Merhabalar eski kasa mt25 motorumu satıp yeni kasaya geçtim kendim zevki olarak tek teker yapan bir insanım (kapalı alanda) ve şuanki motorum 2020 model mt25i 2.viteste çok zor çekerken 2016 mt25imi 3.viteste rahat çekiyordum Bu yeni kasa neden daha torksuz güçsüz ve hantal ? CEVAPLAR İÇİN ÇOK...
  3. E

R25im bir türlü çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba 9 ay önce r25imle bi kaza yaptım ve motor sol taraftan darbe yedi.Statör ve volant mahvolmuştu ve kapak da çatlamıştı.Ustam krank da yamulmuş dedi bütün parçaları aldım taktık.Fakat ne yaptıysak motor çalışmadı en son yeni kasanın volantını aldığımızı farkettik değiştirdik...
  4. E

R25 İM TOPLANDI VE ZOR ÇALIŞIYOR

Arkadaşlar video var ama size nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum motorumda krank silindir piston segman ve üst kapak değişti marşa bastığımızda 2-3 saniye çalışıp stop ediyor. https://youtube.com/shorts/Vn1sVowUaWY?feature=share
  5. E

Kaza yaptım r25 motorum çalışmıyor yardım

Hayırlı günler abiler dün eve giderken motoru tekere aldım ve kafama geçirdim motor sola düştü statör kapağında ufak yağ kaçağı var neyse motoru çalıştırmayı denedim akü zayıflamış gibi oldu marş motoru çok yavaş döndü sonra bitti akü vurdurmayı denedim hem lastiğim kabak hem de yollar kaygan...
  6. E

Mt25 mi rc250 mi

Herkese selamlar önümde bi ağır hasar kayıtlı mt25 36000km ve ktm rc250 abs var 35000km (15k hasar kayıtlı ağır değil şişirilmiş) zaten rc nin farları sadece 6000tl bayan bir arkadaş geri geri park ederken çarpmış kafa grenajı vs değişmiş.Sorum şudur ben tek teker yapmayı seven 18lik bir...
  7. E

Motorum çekişten düştü ?

YZF R125 Arkadaşlar motorumun çekişinde problem yoktu sadece su eksiltiyordu arada bir 1 su bardağı su ekliyordum.Arıza başıma gelmeden önce motorcu bi abi subapların çok vuruyor ayar yaptır demişti.Ondan sonraki gün motoru kaldırırken 1.viteste motor stop etti bastım bir daha ve çalışmadı...
  8. E

2011 MODEL 36.000 KM DE CBR125 ALINIR MI ?

ARKADAŞLAR SIFIR MOTOR YAPILMIŞ VE FİYATI 12.000 TL 630 TL HASAR KAYDI VAR GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
  9. E

Benelli bn125 arıyorum.

Kocaeli İstanbul Yalova Sakarya Bursa
  10. E

Cbr 125 mi Benelli bn125 mi Mondial Drift L mi ?

Cbr125 2013 model 65.000 kmde 2.000 km önce sıfır motor yapılmış hasar kayıtsız.12.000 Tl Benelli bn125 2018 model 15.000 kmde hasar kayıtsız.11.000 TL Mondial 2019 model 1000 kmde 2500 tl hasar kaydı var.11.000 Tl Aralarındaki fark Cbr su soğutmalı benelli yağ soğutmalı Mondial hava soğutmalı...

Yeni mesajlar