Arama sonuçlarınız

1. OnixsyS

Discord kanalı

Topluca haberleşmek etkinlik duyuruları gibi birçok şeye sesli ve yazılı kanallarla ulaşabileceğimiz bir discord kanalı kursam kimler gelir acaba türkiyede büyük bir motosiklet discord kanalı bulamadım biliyoruz ki günümüzde herkes form kültürüne ayak uyduramıyor discord daha genel bir yer acaba...
  2. OnixsyS

Kontaktan Elektrik Geçirmek

şöyle bir sorunum var motoruma elcik ısıtma, usb çakmaklık gibi şeyler taktım ama elektriğini direk aküden aldığı için motorun başında meraklı halkımız karıştırırken açarsa yada daha kötüsü açık unutursam tahmin ediceğiniz gibi aküm bitebilir hatta 1 kere aceleden elcik ısıtmayı açık unutup...
  3. OnixsyS

Sakaryada yol arkadaşı arıyorum

Sakaryada oturan yol yapmayı seven kişilerle tanışmayı vede uygun olduğumuz zamanlarda yol yapmak isterim İns: c.kaanbal
  4. OnixsyS

Türkiyede Custom Motorsiklet yapmak

Herkese Merhabalar çok hızlıca konuya giricem kafamda cafe racer tarzi bir motor yapmak var ama belli konularda tıkanıyorum özellikle ülkemizde abartı egzozu geçtim performans egzozu yada daha az ses çıkaran farklı bir egzozu bile takmanın ciddi yaptırımlarının olduğu şu şartlarda ben moturuma...
  5. OnixsyS

RKS Titanic 200 Koruma demiri

Öncelikle herkese merhaba yeni aldığım Rks Titanic 200 modeli için güzel bir koruma demiri bulamayınca kendi koruma demirimi imal edesim geldi malum piyasadaki tek tip commuterler için olan koruma demirleri pekte hoşuma gitmiyorlar, ilk olarak telden şema oluşturuyorum(fotoğraf için kusura...

Yeni mesajlar