Arama sonuçlarınız

1. Yahya0047

Hatalı 0 motosiklet

Merhabalar abilerim 2 gün önce teslim aldığım duke 390ımda benzin kapağının yanında bir boya hatası var ve de motosikleti 8 ağustos günü sipariş etmiştim bu haftaiçi arayıp ekim sonu gelicek motor erken sevkiyat yapıldı dendi ben de sevinip cumartesi günü teslim aldım halbuki motosiklet şuan...
  2. Yahya0047

Motosiklet Koruma

Merhabalar arkadaslar yeni bir tane 0 km duke 390 aldım ve motoruma hiçbisey olmamasını istiyorum ktm powerpartsta bi koruma demiri 4000tl o kadar bütçem de yok hem çok cebimi yakmıycak hem de motorumu koruycak ne aksesuar önerirsiniz Benim almayı düşündüklerim bunlar...
  3. Yahya0047

Ktm Duke 390

Merhabalar bugün ktm bayisiyle yaptığım görüşme sonucu 0 bir 390 duke alma kararı aldım öncelikle kullananlar varsa yorumlarını almak isterim aynı zamanda maddi olarak mantıklı bir hamle olur mu satarken vs çok zarar eder miyim onu merak ediyorum ödemeyi hafta içi yapıcam tamamını motoru eylül...
  4. Yahya0047

CC yükseltmek

Merhabalar abilerim ben 18 yaşındayım ve 1 yıldır ilk motorumu kullanıyorum okula vs gitmek için ve 3000km oldu ve motordan artık sıkıldım. Sıfır Mt 25 almak istiyorum sıkıntı çeker miyim acemilik yaşar mıyım çok fazla diye sormak istedim.
  5. Yahya0047

Paddock

Zinciri yağlama için bu standı almayı planlıyorum ama sizce bu işimi görür mü ve motosikletime uyar mı veya ilerde başka alıcağım motorlara uyar mı. Zincir yağı ve temizleme spreyi tavsiyelerinizi de bekliyorum...
  6. Yahya0047

ehliyet yetersizliği

A1 ehliyetim var 250 cc motosiklet alsam ehliyet yetersizliğinin cezası kaç tl
  7. Yahya0047

yurtdışından ekipman vergisi

Merhabalar yeni yeni motosiklet kullanmaya başladım ve mont arayışındayım yurtdışından böyle bi mont buldum fakat ne kadar vergi patlatırlar bilemiyorum daha önce yurtdışından eldiven almıştım ama onun vergisini ödeyerek almıştım bunda vergisi yazmıyo sizce tahmini ne kadar çıkar fiyatı kargoyla...

Yeni mesajlar