Arama sonuçlarınız

1. Y

Sahibinden.com batağı ! Acayip fiyatlar ve umutsuz fiyat kırmalar

Piyasayı direkt olarak etkilediğini düşündüğüm site. Ciddi bir etkileme olmasa da bence etkiliyor. Keyfe keder yükleyenler fiyatı yüksek tutuyor, diğer satıcı bakıyor benim ki bundan daha iyi deyip oda üzerine +2 koyuyor. Bu sefer keyfe keder koyan +5 koyuyor derken uçuyor. Son vergiler ve...
  2. Y

Panikleyip Çığlık Atan Araba Sürücüleri

O anda yaptığım şey doğru mu diye sormak istiyorum. Motor önerisi ve sizin tecrübelerinizi duymak istiyorum. Motosiklet sürücüsü olarak hepiniz trafikte arabalar yüzünden sorun yaşamışsınızdır. Benim en çok dikkatimi çeken şey önüme atladıktan sonra panikleyip, korkup veya çığlık atıp hareket...
  3. Y

Heves kıran tipler ve Motosiklet fiyatları

Heves kıran tipler: Bu motoru sat başına bela alırsın, sevmediğin düşmanına ver, çinli motor masrafı bitmez. Motor Caracal 200. Farkındayım, kuba ve falconun 200-250 cc çinlileri bile kötülenirken bende caracal 200 var. Parası tam olarak benden çıkmadı diyebilirim. Yani mantıksızca motora para...
  4. Y

6 ay yatacak motosiklet - Şehirler arası taşıma

İyi forumlar herkese. Malum virüs virüs yüzünden memleketlere döndük. 22 Marttan beri, akü sökülü halde, yarım depo veya 5 litre civarı benzin ile motosiklet evin açık otoparkında yatıyor. Lastikler betona temas ediyor. Üzerini 2 kat örttüm. İlk katı eski çarşaf :) Nemlenme yapmasın diye, onun...
  5. Y

Tasarım Sissy Bar Yapımı ve Motosiklet Parçaları

İyi günler herkese, internette hoş bir sissy bar bulamadım. Sissy barıların motosiklete hoş bir görüntü kazandırdığının farkına vardıktan sonra araştırmaya başladım ve sonuçlar kötüydü. Bende oturdum bilgisayar başına ve tasarımcı olduğum için ölçülü bir şekilde sissy bar tasarımımı yaptım...
  6. Y

İlk Motosiklet Kanuni Caracal 200

Yorum yazmanız için dikkat çeken bir başlık aramama gerek kalmadı sanırım. İlk motosikletimin Kanuni Caracal 200 olması muhtemelen burada sinir boşalmaları ve sat onu gibi ateşlemelerle yükselecek diye düşünüyorum. Aslında motosiklet aceleye geldi, ve bütçemiz 5000 liraya kadardı. Benim...

Yeni mesajlar