Arama sonuçlarınız

1. B

Scooter Önerisi

Sym symphony 125 veya 200 Sym fidlee 4 Peugeot Tweet 125 veya 200
  2. B

Ege Turu Tavsiyeleri

Bafa gölü'ne uğramanızı tavsiye ederim. Latmos dağı ve hereklia güzel yerler
  3. B

Peugeot Tweet 125 GT nasıldır?

Zaten sym jet 14 ve symphony ile aynı sadece grenajlar farklı. Peugeot nun bu modellerini sym üretiyor. Aynı fiyata sym almak daha mantıklı en azından grenajlarini bulabilirsiniz.
  4. B

Motosiklete castrol araba yağı koysak ne olur?

Rotella jaso ma sertifikalı değil. Jaso ma standardını karşıladığını kendileri belirtiyor. Bencede karşılıyor. Scooterlarda şanzıman zaten ayrı. Ben scooter da araba yağı kullaniyorum. Hatta vitesli motosiklettede kullaniyorum. Enerji tasarrufu işareti olmayan standart araba yağları kullandığın...
  5. B

Dominar 400 ug için yağ

Ülkeye göre değilde Turkiye ye özgü diyeyim 😁 10w50 veya 15w50 tam sentetik herhangi bir yağ kullanabilirsin. Kanunî hangi yağ firmasıyla uyguna anlasirsa onu tavsiye eder ve kullanır. Bakım aralığı normalde 10000 km de ayrıca. 1772215178 Bajaj ve ktm yüksek sıkıştırma oranı ile çalışıyor. Bu...
  6. B

Motor alırken mantık mı? duygu mu?

1772214615 Adamın yazdığını iyi okudun mu?
  7. B

En ucuz yollu düşük cc motor

Kanuni trodon 125 lik modelini 45 k ya veriyorlar nakite galiba. En azından kanuni bajaj gibi getirdiği motosikletlerin yedek parçasını bulunduruyor.
  8. B

İlk Motorum Ne Olmalı

Sym nin 125 lik vitesli bir modeli var. 12 taksit imkanı var galiba.
  9. B

125cc - 150 cc scooter önerisi

Çin malına bulaşma dostum. Sym jet 14 evo , fidlee 4, sym symphony veya Peugeot Tweet alırdım ben olsam. Peugeot Tweet zaten sym motor bloğunu kullanıyor. Bunların dışında daha düşük bütçe ile hero dash alabilirsin
  10. B

Motosiklet ve Video Trendleri

Ben motoSİKsel miydi neydi?🤣 O arkadaşı çok beğeniyorum ancak uzun süredir videoları denk gelmiyor. Buradan motosiklet markalarına ve distribütörlerine sesleniyorum. Ne olur motoSİKsel arkadaşa istediği ücret karşılığında incelemesi için test motosikleti verinde bizde ballandıra ballandıra...
  11. B

Motosiklet ve Video Trendleri

Prosofi bir gün, güvenip emanet ettiği için teşekkür ettiği bir arkadaşımızın motorunda ya subap kesecek yada kol çıkartacak gibime geliyor😂
  12. B

Motorsiklet eldiveni

Tucano urbano g two hydroscud
  13. B

Kış Ekipman Önerisi

Tucano urbano g two hydroscud aldım. Eldiven bayağı kaliteli ve giyip çıkartırken iç astarı çıkmıyor.
  14. B

Shiro kask kullanan Var mı ?

Shiro katana almıştım. İçinde Güneş vizoru olan model. Çok fazla ruzgar sesi alıyor içeri, aldığıma pişman oldum. Ls2 rapid daha iyi ,mt stinger daha da iyi
  15. B

Yardım destek öneri

İlk önce vitesli mi? Scooter mı? Ona karar vermelisin. Maddi yönden sıkıntı yoksa forza 250 olur. Satarkende sıkıntı çekmezsiniz. Yada sym veya kymco 2. el düşük km uygun fiyata satılıyor. Sıfır alırsanız satarken zarar edersiniz. 2.el alırsanız daha mantıklı. Vitesli derseniz şuan Peugeot...
  16. B

Subaplarım "ok" mi testi

Hacı senin tekniğin bu forumdakileri aşar. Diyecek birşey bulamıyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Nice 10000 km lere🤣😅😂
  17. B

Yardım destek öneri

Bende 40 yaşındayım. 200000 km civarı Türkiye'nin doğusu hariç her yerini gezdim. Fırsat buldukça uzun yol yapmayı seviyorum. Bu zamana kadar naked motorlara bindim. Çok rüzgarlar yedim😀En kötüsüde kulak tıkacı kullanmama rağmen rüzgar sesi insanı mahvediyor. Bu sene tur camlı bir Maxi scooter...
  18. B

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Motor bloğu vb. parça olarak sıkıntı yaşanmaz anlamında yazdım.
  19. B

Husqvarna Svartpilen 250 alınır mı?

Dominar 250 ile de aynı blok
  20. B

sym joyride 300 aldim:)

Bende sıfır aldım. Ses akü yuvasından geliyor. Lastiklerle sabitlenmemiş. Akü yuvanın içinde sallanıyor. Sol ön grenajını sökerek akünün sağına soluna, altına üstüne takviye yaptım. Şuanda ses yok

Yeni mesajlar