Arama sonuçlarınız

1. BoraKara

Bulut depolama önerisi

Konuyu Ücret yada Alan olarak degerlendirmedim, Güvenlik olarak degerlendirdim. İcloud dan daha güvenlisi yok şu anda.
  2. BoraKara

Bulut depolama önerisi

Apple İcloud Drive kullan
  3. BoraKara

TR Motor Kültüründe Neden Sadece Japon Merakı Var ?

Motosiklet denen şey; 4 silindir ve Japondur. Geri kalan tüm Motosikletler teferruattır.
  4. BoraKara

İlk Kez Motorsiklet Sürmeye Başladığınızda Viraja Yatmaktan Korktunuz mu?

Eğitim kesinlikle şart. Boş yere kendinizi riske atmayın. İyi sürücüde olsanız, iyi motosiklet sahibide olsanız 40 derece yatis acisini asla gecmeyin.
  5. BoraKara

Ducati nasıl bu kadar süper güç oldu

WSBK eskiden de Ducatinin önderliğindeydi 916-996 kullanan Carl Fogarty acik ara öndeydi. Honda bile 4 silindir ile yakalayamadığı Ducati 996 yı gecebilmek adına RC51 V2 üretmisti. Moto Gp nin esas domine edildigi yıllar Repsol Honda zamani idi, Mick Doohan, Alex Criville, Valentino Rossi bir...
  6. BoraKara

Ducati Scrambler varken Honda Nx500 almak!

Türkiyede 2 tane efsane Distribitör var 1- KOR-las 2- BORU-san
  7. BoraKara

Kendisine Çarpıp Kaçan Aracın Önce Aynasını Sonra Taşla Camını Kırdı.

Videoyu ilk defa izlerken şunu hayal ettim, arabadaki adam kacarken kaza yapıyor, arac icinde sıkısıyor ve araba yanmaya basliyor. Motorcuda bagirarak yanan yardim isteyen adamı, bir sigara yakıp yanmasını izliyor. 😆
  8. BoraKara

"Sattım Kurtuldum" dediğiniz motorlar

2000 Yılında aldığım Honda CB-1 diğer adı ile CB-One 1990 modeldi Kulakları çınlasın Hatayda bir kuyumcudan almıştım. Sesi gidiş harikaydı ama hiç bir parçası yoktu. Yağ filtresini dahi bulamiyordunuz. Temizleyip öyle takıyordum 2001 yılında sattım kurtuldum.
  9. BoraKara

En sorunsuz motosiklet

Sorunsuzluk, uzun ömür ve zorlu koşullara dayanıklılık= Suzuki hemen arkasından Honda gelir.
  10. BoraKara

En sorunsuz motosiklet

Suzuki Motosikletlerin Toyotasıdır.
  11. BoraKara

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Tema bencede hiç hoş ve kullanışlı değil. Eskisi gibi girmiyorum bile artık. Zamanındaki motordelisinin hezimeti gibi olur bu tema ile
  12. BoraKara

Yolda Tartıştığı Otomobil Sürücüsünü Öldüren Motosiklet Sürücüsü..

Ülkemizdeki karışıklığın ana nedeni; 80 li yıllardan beri Şehirlere göç eden, Dağdan Mağaradan gelme İnsanlar yüzünden.
  13. BoraKara

Honda nx500 geliyor...

Honda Türkiye sektöre büyük yenilik getirecek. Aynı blok, Aynı şasi ve diğer komponentlerin %80 i aynı olan devşirme 3 model. Enduro, Naked, Supersport. Doğunun uzağındaFare kızartması yiyen insanlar icin üretilmiş devşime modeller artık Türkiyede ( Yersen ) 😆
  14. BoraKara

YUKI YUKI - Benda Rock 250 Cruiser

Tork verisi yanlış girilmiş. Mumkun degil bu motor blogunda bu tork.

Yeni mesajlar