Arama sonuçlarınız

1. K

Sonun da TRANSALP aldım.

alayım mı almayı mı onu mu alayım derken. Aldım kurtuldum.
  2. K

CRF den Transalp gecisi sizce iyi yapar mıyım ? (alınık )

Merhabalar, CRF tek kişilık olmasindan dolayı büyülteyim diyorum. Malum modelleri dusuk ama maddiyatim o kadar. Mantıklı olur mu. Satılık olan var mı ayrıca :)
  3. K

Nasıl olmuş benim CRF

etiket ve selede bahsediyorum :) ismimden geliyor KNN ;)
  4. K

Ben ilk defa gördüm hasta oldum. BMW R7

1934 yazıyo bazı yerlerde üretim. limitedmiş gerci ama. biraz geç olsada görmem aşık oldum direk. Bilenleriniz vardır elbet
  5. K

elektrikli tırpan / benzinli tırpan ?

Merhabalar. sizce hangisi ? 1000 w /1200 w iyi markalarin elektrikli (arazizde elektrik var) tırpanları var 700-1000 tl arasi yada hundayi vs marklarin 2 HP civarları benzinli tırpani var. 1000 - 1500 tl arası 1000 m2 yer biçilcek senede bi iki kere. şimdiden tesekkurler.
  6. K

Kasklar Montlar bi toplu dursun dedim.

[/url][/IMG]
  7. K

motoruma rampa yaptım.

Merhaba Forumdaşlar. kaldırımda bırakmak hergun tehlikeli bir hal alırken. apartmanın arkasına bir garaj yapma dusuncemi gercekleştirmem gerekti. tabi ilk once motoru 5-6 basamak yukaru cıkarmak gerekti.
  8. K

20 bin TL civarları artçılı kullanıma uygun motor önerileriniz.

Arkadaşlar merhaba, CRF 250 L 2016 model sahibiyim. Eşim cocuk kucuk oldugu icin motora binmeye cok fırsat bulamıyor diye maxi scootermi satıp kendimi daglara atmıstım. fakat işler degişti. simdi artcılı da binebilecegim vitesli. CC kısıtı olmayan. motor ne önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar