Arama sonuçlarınız

1. Z

2020 r25 renkleri hakkında

2020 model r25 te sadece renk değişiklikleri oldu. Gri-siyah-kırmızı-mavi siz olsanız hangisini alırdınız?
  2. Z

Motosikletin zehri kanımda şakır şukur

Selam dostlar; Şu şimarıklığa bak diyeceğiniz bir konuyla karşınızdayım.Halimden anlayan,empatiyi kurabilen abilerde olacaktır elbet. 21 yaşındayım,üniversite 2 öğrencisiyim.4 senelik bölümümün bitmesine allahın izniyle 2 sene var. Okulum bahçeşehir üniversitesi(beşiktaş sahil güney kampüs) ve...
  3. Z

YETERSİZ EHLİYET TECRÜBESİ OLAN İÇERİ LÜTFEN

İstanbul da yaşıyorum. 1 senelik A2 ehliyet sahibiyim ve A ehliyet hak kazanmam için A2 ehliyetimin 2. senesinin dolması gerekiyor ve yaklaşık 10 ay var. a2 ehliyet ile 600cc kullansam ceza yer miyim?Polislerimiz a1 ehliyet için 125cc sınırına dikkat ediyor çünkü bunu yapan çok yaygın.Ama...
  4. Z

Motorsiklette kaza istisnalar kaideyi bozmaz suretiyle ŞART mıdır?

Motosiklette kaza istisnalar kaideyi bozmaz suretiyle ŞART mıdır? Ben motosiklete başlarken etrafımda ki klasik çok bilgili insan nüsvettelerinin ağzında dolaşan şu cümleler için sizin de fikrinizi,varsa tecrübelileri(şanslıları(!)) merak ediyorum. 1-) Motosiklet kullanıpta kaza yapmayan...
  5. Z

Günümüz şartlarında YAMAHA r25 vs KTM rc390

Selam dostlar bendeniz 2018 r25 ini satıp bi süre ara verdikten sonra tekrar motosiklet camiasına girmeye çalışan kardeşiniz. şuan KTM rc390 7bin km de 24 binden tertemiz motorunu veren bir abimiz var. Öte yanda 2018 model r25 için 27bin türk lirası isteyen abimiz. Ben çok aradayım.Hangisini...
  6. Z

Yetersiz ehliyetin yakalanma olasılığı üzerine kurulu hayaller

Selam dostlar,bu forumu uzun süredir takip ederdim ilk kez hesap açıp konu açmak nasip oldu. Uzatmadan konuya gireyim.Ben 21 yaşında ve 1 senedir a2 ehliyet sahibi motosikletçi kardeşiniz,2018model mavi r25 imi sattıktan sonra tekrar bir motor almayı planlıyorum ve bunun şehiriçine uygun az...

Yeni mesajlar