Arama sonuçlarınız

1. A

A1 ve 150cc Polis

Arkadaşlar selamlar A1 ehliyetim var ve 147cc 8kw motorum var.Polis çevirdiğinde ceza yazar mi yada yazmamasi için ne gibi laflar etmeliyiz teşekkürler.
  2. A

Egzoz Cezası Yedim.

Arkadaşlar selamlar, motosikletimin orjinal egzozundan fazla ses çıkıyor gerekçesiyle sadece uzaktan duydukları ses ile çevrilip ceza yedim.Egzozun ucundaki 3 vida ile tutturulan susturucusu yoktu motorumun ancak ne ölçüm yapıldı nede gelip yakından dinlenildi ses 1002tl ceza yedim.İtiraz etsem...
  3. A

RKS Titanic 150-R Lastik Ölçüleri!!

Arkadaşlar selamlar, 2015 model RKS Titanic 150-R motosikletim var.Lastikleri değiştireceğim ancak bir sitede farklı, bir sitede farklı lastik ölçüsü yazıyor.Motor artık satışta olmadığı için kendi sitesinden de bakamıyorum.Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Üstündeki ebatlardan alabilirim ancak...
  4. A

Frenlerken Vites

Arkadaşlar kolay gelsin henüz motosiklette acemiyim 2 ay oldu kullanalı :) Bir sorum olacak örnek veriyorum 70km/h ile 4.viteste ilerliyoruz aniden durmamız gerekti yavaşça ön freni sıkıyoruz.Motor yavaşlarken aynı zamanda vites düşürmemiz gerekir mi yoksa 4.viteste mi durmamız daha doğru olur.
  5. A

Titanic 150-R Kitapçiği

Arkadaşlar RKS Titanic 150-R kullanma kılavuzu olan varsa atabilir mi?
  6. A

Zevki olanları bekliyorum :)

Arkadaşlar beyaz motosikletime spor manet ve elcik düşünüyorum.Sizce hangi renk manet ve elcik daha çok yakışır? :P
  7. A

Titanic 150-R Yağ Seçimi

Arkadaşlar selamlar, 2015 RKS TİTANİC 150-R motoruna sahibim.Sizce hangi marka yağ daha iyi olur? Teşekkürler.
  8. A

Motor Sesi

Arkadaşlar motorumun devir saatini düzeltmek için tamirciye götürdüğüm de usta motorun sesini dinleyip bu motorun krankından ses geliyor dedi.Ama motorun performansı, yakıtı gayet iyi bir sorun yok gibime geliyor.Aşağıya linki bırakıyorum sizce kranktan ses geliyor mu? Yoksa başka bir sıkıntı...
  9. A

Jikle şuan ne durumda?

Arkadaşlar jikle şuan açık mı kapalı mı? :pr: https://eksiup.com/p/sb154966fvsg
  10. A

RKS Titanic 150-R Sesi

Arkadaşlar motorumun sesinde bir sıkıntı mı var acaba? Şuan marş kiti arızalı değişmesi lazım ancak 3.marşta çalışıyor maaşı bekliyorum sesinde bi değişiklik var gibime geliyor ayrıyetten jikleyi en aşşağıya alınca motor stop ediyor en üste alınca devri yükseliyor ve stop etme olayı...
  11. A

ACİL YARDIM LAZIM...

Arkadaşlar motorumu (RKS TİTANİC 150-R) perşembe günü aldım arkadaş 500km sonra yağ değişecek felan filan dedi tamam dedim.Biraz gezdikten sonra eve dönerken motor hafif tekleyerek ve gazı sonradan yiyerek yavaşlayarak stop etti.1 dakika sonra çalıştı ve evime gittim.2 saat sonra tekrar bindim...

Yeni mesajlar