Arama sonuçlarınız

1. Y

Ducati Parça Sıkıntısı

Merhablar geçen ay aldığım motosikletimi dün itibari ile muayne işleminide bitirdim artık özgürce trafiğe çıkabilirim şimdi eksikleri giderme kısmına geldim. Fakat parça sıkıntısı yaşamaktayım, 2. eli neredeyse yok parça olarak. Sıfırlarıda Allah affetsin fiyatlar ile karşıma geliyor o da yurt...
  2. Y

Yeni Motorum Bir Ducati Hypermotard 796

Öncelikle herkese selamlar. 1 Haftadır beklediğim kredim Pazartesi onaylandı ve 2 Senedir terk edilmiş kimsesiz kalmış bir Ducatiyi satın aldım :queen: Aslında R25 Diye yola çıkmıştım fakat daha önce kulandım ve performansını pek beğenememiştim o zamanlar 07 sahibiydim. Bu yüzden aynı fiyata...
  3. Y

Ekipman için öneriler

Öncelikle herkese merhabalar. Uzun zaman sonra yıl başında tekrar dan bir motosiklet alma arifesindeyim. 2 Sene kadar önce bir kazadan dolayı bırakmıştım bu güzel aletleri ama insan dayanamıyor işte.:) Şimdi 2 motor arasındayım kredi durumuna göre R25 ile hypermotard 796 arasındayım artık banka...
  4. Y

Ufak bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Öncelikle merhabalar sevgili forum ailesi. Yaklaşık 3 ay önce motosikletim çalınmıştı ve bulunamadı. Şuan tekrar kuryelik için motosiklet alma arifesindeyim. Şimdi sizlere sorum şudur; Yaklaşık 20/25K bir bütçem mevcut. Bu parayla 2. el olarak RKS Spontini 110 Ortalama 2020 Model 10.000 KM...
  5. Y

CBF 150

CBF 150 Motorum 09.12.2022 gecesi İstanbul Şişli'de çalınmıştır. Arkasında ufak bir sepet bulunmaktadır, sepet kilidi kırıktır ve aynaları yoktur. 34 DSN 427 Plakalıdır. Görenlerin iletişime geçmesini dilerim. Teşekkürler herkes motoruna bir kilit daha vursun bahçeden girip çalıyorlar artık...

Yeni mesajlar