Arama sonuçlarınız

1. G

Motorum Marş Basmıyor Ayakla Çalışıncada Garip Sesler Çıkarıyor.

Rks pesaro 125 cc scooter motorum 3-4 aydır yatıyordu geçen gün marşa bastım akü bitmiş sonra aküyü şarj ettim çalıştı bir kaç gün sonra tekrar bastığımda hiç hareket olmadı ayakla çalıştırıncada garip sesler, vibrasyon ve eskiye nazaran yüksek rolanti sorunu ortaya çıktı. Bununla ilgili bir...
  2. G

Motosiklet grenajları neden plastik

Arkadaşlar hep merak etmişimdir neden motosiklet kaporta aksamı(grenajları) plastikten yapılıyor neden arabalar gibi metal mamüllerden üretilmiyor bunun bir mantığı yada açıklaması varmı?. Sürekli kırılan en ufak bir çarpmadan etkilenen plastikler neden ısrarla kullanılıyor.
  3. G

Scooter Stop etti Çalışmıyor.

Merhaba arkadaşlar bugün yolda giderken durakladım motor rolantide tık diye stop etti ve bi daha çalışmadı eve getirdim ölçü aletiyle ölçüm yaptım bobine 13-14v geliyor 97-100v çıkıyor buji kablosunu şaseye değdirdim kıvılcım yok sorun bobinden mi acaba.
  4. G

Arka Amortisör Sürekli Patlıyor Öneri İstiyorum.

Arkadaşlar Rks Pesaro 125 Motosikletim var.Gecen ay farkettim ki arka tekerlek çamurluğa sürtüyor servise gittim garanti dahilinde sipariş verdi. Tabi Firma onaylamadı mahkemeye verdim o şekilde değiştirdiler ama 15 Gün geçmeden yine patladı arka amortisör tek olduğu için muhtemelen taşımıyor ve...
  5. G

Kazaya Sebebiyet Verip Kaçan Sürücü Bir Şey Yapılabilir mi (Kamera Kaydı Ekledim)

Bugün hafif hasarlı bir kaza yaptım sürücüyü daha sonrasında yakaladım görmedim dedi ve gitti tutanak tutturmadığı gibi birde Üç Kuruşluk Motorun İçin Kaskomu Sigortamı Bozduramam git istediğin yere şikayet et dedi polisi aradım oda temas yoksa yapacak bir şey yok ayrıca takip mesafesini...