Arama sonuçlarınız

1. kontra0

Kadınların En Sevdiği Rakı

Kadın rakısı diye bir rakı var mı bilmiyorum ama nedense son zamanlarda rakı içen kadınların önünde hep kulüp delüks rakısı var. Hatta bir haber de görmüştüm yapılan ankete göre kadınların en çok sevdiği rakı kulüp delüks rakısı oldu diye. Geçenlerde Hande Yener'i canlı izlemeye gittik o da...
  2. kontra0

Göbek rakısı nedir?

İmbiğin en kaliteli ve yüksek alkollü olan orta kısmından, en az 3 kez damıtılarak ve %100 yaş üzümden üretilen rakıya göbek rakısı denir. Üzüm sumasından yapılan rakılar göbek rakısı diye satılsa da aslında gerçek göbek rakısı değillerdir. Tekirdağ göbek rakısı gibi %100 yaş üzümden yapılan...
  3. kontra0

Kask

Bu sabah yolda giderken gördüm bunu acayip komik geldi düşünsenize durex kask taktığınızı :mrgreen: acayip ilginç olurdu çok ilgi çekerdi :)
  4. kontra0

Midway Filmi

gragmandaki görsel efektler acayip fena olmuş. 2. dünya savşaında pearl harbor savaşından sonra yapılan midway savaşını anlatıyor film zaten pearl harbor tarzı filmler her zaman sarmıştır beni bide bu tarz görsel efektler ve roland emmerichin yönetmesi filan bu film büyük ihtimalle efsane...
  5. kontra0

Yeni Corolla

Toyota Corollanın yeni modelini bu akşamı facebook ve youtube sayfalarındaki canlı yayınla tanıtılacakmış bakalım ne gibi yenilikler olacak
  6. kontra0

Bumblebeenin hikayesi

Abi izlerken dejavu oldum resmen gözümün önüne megan fox geldi ilk sahnede zaten baya önce bumblebeenin hikayesini yapacaklarını söylemişlerdi belki böyle tüm karakterler için yaparlar bumblebee 21 aralık cuma vizyona girecekmiş kesinlikle izliycem fragmanıda aşağıya koyuyorum

Yeni mesajlar