Arama sonuçlarınız

1. melez

Durmaksızın 600 km!

abileriyle 600kmlik tur sonrası dinleniş:bounce: buradan ayrıca gidon yükseltme aparatıma teşekkürlerimi iletiyorum.
  2. melez

Düşük cc Cg tipi motorlarda full sentetik yağ israf mıdır?

mineral ya da yarı sentetikte iş görür mü? siz değerli amcalarımın yorumlarını bekliyorum.:bestmt:
  3. melez

Bir motosikletlinin trafikte korkması gereken araçlar listesi

10 yıllık trafik ve sürüş deneyimime göre sıralamam gerekir ise; 1.tesettürlü ve güneş gözlüklü kadınların kullandığı jeep,land rover 2.arka camında osmanlı tuğrası olan ticari araçlar 3.geneli şirket aracı olan linealar 4.bilimum kuş serisi tofaş araçlar 5.römorklu traktörler 6.arkasında...
  4. melez

Kaliteli motor yağının vites geçişi dışında işe yaramaması

uyarı!! scootercileri ilgilendirmeyen bir konudur!! 30 liralık yağda kullansam 70 liralıkta kullansam putolinden motulune sadece vites geçişlerinde ufak farklar oluştu. bunun dışında koy minerali devam et qeqe. hatta scooter kullanıyorsanız ayçiçek yağı bile idare eder.
  5. melez

Düşünsenize ayda 74 bin TL kazanıyorsunuz

ayda 74 bin tl 400-500 bin tl'lik kendi evinizde oturmak, fiyatı 150 bin tl civarında gezen arabaya binmek demektir. otopark parasını düşünmeden aracınızı otoparka bırakır, aracınızı yıkatır, keyfinize bakarsınız. sürekli olarak konforunuzun peşinde olursunuz. yıllık spor salonu, havuz...
  6. melez

Nene den motorcuyuz biz!

7 asır hiç scootere binmedik,kimse bizim redlinemizi sınamaya kalkmasın!
  7. melez

Benim neden enduro seven bir sevgilim yok

motor yağı nasıl böyle kokar,analar böyle doğurmayı nereden öğrendi..
  8. melez

Cub kullananların hafif köylü olması

bir cub un en büyük aksesuarı heybesidir,zamanında eşeklerle ulaşım sağlayan köylüler şimdi ise tercihini cub dan yana kullanıyor. cub kullanıyorum ama nişantaşı çocuğum diyen var ise beri gelsin.
  9. melez

Şaka maka forumun 30luk amca kaynaması

genç beyinlere ihtiyacı var bu forumun,açın arayı:bestmt:
  10. melez

Tork mu Beygir mı?

tork candır gerisi heyecandır.
  11. melez

Hayatınız boyunca kullanmak zorunda olacağınız bir motosiklet alsanız bu hangisi olur

ben honda goldwind alır ömür boyu binerdim.
  12. melez

Motor için yaptırdığım yere arabam sığmıyor

şu an felaket yağmur yağıyor ve en az arabam kadar ıslanmış hissediyorum,var mı bu işlerden anlayan efendim?
  13. melez

Ne kadar elektronik o kadar sorun?

böyle bir şey olabilir mi ya?
  14. melez

Alanya'da yazdan kalma bir gün ve piknik

şıhlar köyü istikametinde bir yer burası. dere kenarı çok sessiz,kuş sesleri cıvıl cıvıl. ''scooterim olmadığı için'' mangal getirmedim taştan mangal yaptım. mangal ile semaver arasında bir seçim yapmam gerekti,semaveri getirdim. yemekten sonra mayıştım biraz,çayımla demleniyorum. yukarı...
  15. melez

Sürücüsü olmadığım motosikletle ilk kazam

yıl 2002 aylardan temmuz. genciz daha, deli dolu. o dönem çok iyi anlaştığım motor düşkünü bir arkadaşım var. adı vahit. koş koş vahit. cafede takılırken bu motoru kaldırıma çeker ve el işaretiyle ''koş koş'' deyip alır götürür. evdeysem telefon eder '' koş ula, aşağıda seni bekliyorum'' der...
  16. melez

Rodajdan sonra egzos sesi azaldı?

böyle bir şey mümkün müdür efenim?
  17. melez

Scooterin çok zevksiz bir araç olması

2 yıl scooter deneyimimden sonra vitesli motosiklete geçince anladım bunu. scooter kesinlikle motosiklet sınıfına girmemeli. iyi günler dilerim efenim.
  18. melez

Nasıl oluyorda 150cc,200cc den daha hızlı olabiliyor?

motosikletim 200 cc ve fabrika verisi son hızı 117 km gösteriyor ama tvs apache 150cc olup 140 basabiliyor. ben 200cc ile 90 ı geçemiyorum(100 kiloyum) motorum daha 500kmde. vites pedalında ayakkabı eskitmiş ağabeylerin eyorlamalarını bekliyorum.