Arama sonuçlarınız

1. sutlusoda

Tracer 700 100KM/LT göstergesi bozuldu

Motosikletimin göstergesi bu sabah işe gelirken birden 100km de 99,9 litre göstermeye başladı. Kontağı açtım kapattım, bir değişen yok. Dün ve bugün biraz yağmur yedi acaba elektronik bir sıkıntı mı çıktı? Böyle bir şey başına gelen var mı?
  2. sutlusoda

BMW'nin Yağ Gerektirmeyen Yeni Motosiklet Zinciri

BMW’nin ‘M Endurance’ olarak isimlendirdiği yeni motosiklet zinciri, Alman şirketten yapılan açıklamaya göre endüstriyel elmas kaplama olarak da bilinen dört yüzlü amorf karbon yapısı sayesinde zincir ile dişlilerin yüksek etkileşimine rağmen aşınmıyor. Ayrıca zincir bağlantılarında da sürtünme...
  3. sutlusoda

Yamaha R1 ile Kuzey Kutbuna yolculuk

Şu sıra benimde böyle bir yolculuğa ihtiyacım var. Hikayeyi merak edenler için: https://www.madornomad.com/sjaak-lucassen-north-pole/
  4. sutlusoda

Artçı olarak çocuk almak

Benim motosiklet aşkım bundan neredeyse 30 yıl önce amcamın Planet 5'inin arkasına beni alıp şehirde, köyde gezdirmesiyle başladı. Tabi ki şimdiki gibi trafik yoğunluğu yoktu, yollar sakindi, zaten şehir küçüktü. Şimdi kendimi düşündüğümde yeğenimi, çocuğumu, kardeşimi alıp onlara bu hazzı...
  5. sutlusoda

Mt25 kontağa anahtar girmiyor

Merhaba arkadaslar motosikleti bir mekanın önüne bıraktım kalabalık bir yer. 4 5 saat sonra geri döndüğümde anahtarın yarısının kontağa girmediğini farkettim. Kurcalanmışa benzemiyor kuzen az sonra yağ ve wd40 getirecek. Bunları bi deneyeceğim ama başka bir çözüm daha var mıdır merak ediyorum...
  6. sutlusoda

MT25 lastik değişimi

Arkadaşlar merhaba, Cumartesi motosikletimi hem 15bin bakımı hemde lastik değişimi için servise götürdüm, bugün öğlen de teslim aldım. Şöyle bir durum oldu, lastik olarak ön/arka Anlas Tournee taktırdım. servisten çıktığımda motosikleti az bi yana yatırayım dediğimde kendi kendine dikleştirmeye...

Yeni mesajlar