Arama sonuçlarınız

1. kurubuzz

125cc ile gece uzun yol yapmak

125 cc ile 600 tek kalemde gelen birisi olarak söylüyorum gece sürersen daha mantıklı motorun şişmez ama bu yol 125 cc ile en az 12 saatten uzun sürer gece ışıgı gören sinekler vizore yapışır sen en iyisi gün agırmaya başlayınca cık serin serin.
  2. kurubuzz

Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

güzel olmuş hayırlı olsun .
  3. kurubuzz

salihi buldum

yakaladım sonunda seni salih :queen::queen: https://youtu.be/lxGQnRu-Q90
  4. kurubuzz

ehliyet sürücü kursu ismi lazım deyil halkalı istanbul

sevgili arkadaşlar başımdan gecen bir olayı amlatmak istiyorum A2 ehliyetim var B yi almak için kursa kayıt olduk 900 tl anlaşdık saglık raporu resim derken teslim ettim hepsini pazartesi arayın ders saatlerini seçelim dediler aradım ayın başında sınavlar var ay sonuna arayın 2 hafta sonra...
  5. kurubuzz

motosiklet sürerken ellerin uyuşması

sevgili arkadaşlar 2 aylık acil ilac kuryeligi yapıyorum motosikletim cbf150 yaklaşık bir haftadır sol elimin dirsegine kadar aşırı derecede uyuşma var kullandigim mottun icindeki korumaligi cikardim belki kolumda damar sıkışması yapiyodur diye ama bi faydasi olmadi bu uyusma bu meslege...
  6. kurubuzz

Herkeşler moto kurye olamayacak

Yemek siparişleri başta olmak üzere çeşitli iş kollarında dağıtım hizmeti veren motosikletli kuryelere 1 Ocak’tan itibaren uygulanacak sınavlarla Mesleki Yeterlilik Belgesi verileceğini belirten Ankara’daki Tüm Anadolu Motosikletli Kuryeler Federasyonu’nun (TAMKF) Genel Başkanı Çağdaş Yavuz...
  7. kurubuzz

İBB Eminönü Balık Ekmek

Her Şey cok güzel olucak. Valla ne yalan söleyim sevindim. İnanın hic temiz olmayan tiplerin elinden balık ekmek yemek ne kadar dogru idi tartışılır. İnş galata köprüsündeki balıkcilarda kalkar ?
  8. kurubuzz

Plakalar icin HAYALET sprey

Gecenlerde eds cezasi yedim arayışlar icindeyim hayalet sprey en mantiklisi geldi. Plakaya sıkıyosun kameraya yansima yaptigi icin okuyamiyo dogruluk oranı nedir ne deyildir ? Bakdim internetten konular 2012 yilina ait, bu konuda kullanmis yada bilgisi olan ?
  9. kurubuzz

46/2-F

Az önce mail gelen cezayı okudum ve ceza maddesi 46/2-F googleye bakdigimda emniyet cezası gelmiş 😔 . Yer İstanbul semt yazmiyo sadece 70056 yaziyo . Simdi itiraz edicem nereye kime gitmem gerek benim motorum 80 geçmeyen sürekli emniyette giden birisiyim araçların arasında kalmamak için . 70056...
  10. kurubuzz

Sigortasi olmayan park halindeki arac

Bugun bahcelievler devlet hastenesi acil servisinde bi olaya rasgeldim park halindeki duran araca kamyonet dipi arac arka sol camurlugu surduyor hasar veriyor tutanaklar tutuluyo park halindeki aracin sigortasinin olmadigi soleniyo bu seferde carpan kamyon surucusu tutanagi imzalamiyo sen...
  11. kurubuzz

Debriyajin bittigini nasil anlarız

2 . El aldigim motorda ögrendim kullanmayı dun arkadaşin motoruna bindim benim debriyajla arada cok fark var bendeki devir hizlaninca iyi geciyo ama yavasladigimda cok zor geciyo debriyajin bittigini tam olarak nasil anlariz ?

Yeni mesajlar