Arama sonuçlarınız

1. D

Egzoz olayı can sıkıcı

Motosikletimde orjinal egzoz var fakat çıkış deliği geniş bu şekilde aldım bende. Ne yüksek ses nede bombom eden bi ses. Vizeden geçen egzoz mantıken ceza yazılmaması gerekmekte fakat bi trafik polisi ve jandarma bi ay arayla çevirmede uyardı. Vizeden geçebiliyorsa yasağı var mıdır bunun?
  2. D

SYM WOLF 250 Fren Balatası Tavsiyesi

17.08.2020 itibari ile motosikletimi almış bulunmaktayım çok şükür. Allah herkesin gönlündeki motosiklete sahip olmayı nasip etsin. Arkadaşlar motosiklet uyguna denk geldi çok şükür 15.xxx km de. Arka frene basınca plastik sürtmesi gibi ses geliyor. Diski çizdirmek istemiyorum o nedenle...
  3. D

Sym Wolf 250 Alınır mı?

Cümleten S.a Bugün yarın bütceme uygun sym wolf 250 motosiklet almayı düşünüyorum. Alınır mı ve kaç bine kadar alınabilir. Motosiklet hakkında olumsuz yorum yapan yok neredeyse. Tek silindir su soğutmalı seramik silindirli bi motosiklet. Naked tarzlı bi commuter. Yakıtının çok ekonomik olduğunu...
  4. D

Motosiklet Zincir Hakkında Bi Soru

Arkadaşımıza geçenlerde Suzuki GSR 600 aldık. Zincire hiç bakım yapılmamış kapkara yağ tortuları kum parçacıkları dolmuş kalmıştı. Benzini camsil kutusuna doldurup pırıl pırıl yaptık kuruduktan sonra da silikonlu zincir yağıyla yağladık. Bunun bi defaya masus olması zincire zarar verir mi? Bi...
  5. D

125 cc & 150 cc Uzun yol deneyimi

iki kafadar atladık motorlara gezelim dedik toplamda 650 km gittik / henuz bir kaç saat önce geldik (felaket yorgunum ve şu anda işteyim) Arkadaşımda : Yamaha YBR 125 (2010) var Bende : Salcano Attack 150 (2014) var şöyleki yola gece çıktık 300 km çok keyifli ve normal geçti.. bir yerde...
  6. D

150cc ile ilgili

Cümleten S.a Foruma yeni üye oldum. çok faydalı bilgiler edindim herkese teşekkürler öncelikle bundan 1 hafta önce 2014 Salcano Attack 150 (150cc) aldım motordan gayet memnunum fakat bi kaç bilgiye ihtiyacım olacak Arkadaşımda 2010 ybr 125 esd var. biz iki kafadar her hafta motorsikletle uzun...
  7. D

Kaza yaptıktan sonra Motoru Kıpırdatmayın

2 Sene önce kaza geçirdim hızım 40 50 falandı tali yoldan çıkan bir araç vurdu.. yolun tam ortasına düştü motorsiklet tek şeritli bir yoldu (gidiş geliş) trafik kapanmasın diye motoru kaldırıp yolun kenarına götürdüm sonra trafik polisini çağırdık 4/9 ben kusurlu bulundum çünkü motorun hızını...

Yeni mesajlar