Arama sonuçlarınız

1. M

Bedenine Göre Kask Almak

Merhaba arkadaşlar, 59 CM kafa ölçüm ile çoğu kaskta large beden kullanıyorum. Ama son kaskım olan Scorpion exo 1400'de küçük bi hadise yaşadım. Kask tam kafama göre, yanaklar hariç sıkan bi yer yok. Kafamda oynamıyor lakin birazcık büyük burunlu olduğum için burnum kaska kimi anlarda...
  2. M

HJC RPHA 11

Fiberglass kompozit Motorumu sattığım için satıyorum biraz sıkışığım. Kutu içeriği tamdır. Şeffaf vizör açılmamıştır. Pinlock, şeffaf vizör, siyah vizör, pinlock, taşıma çantası, kask kutusu tamdır. Küçük pazarlık yapılabilir. Havalandırması ve koruması üst düzeydir. Termoplastik DEĞİLDİR...
  3. M

1500-2500 | Kask Tavsiyeleri | HJC, Scorpion, Shoei

Merhabalar, geçenlerde bir konu açmıştım ama bütçem arttığı için tekrar açıyorum. 2500'e kadar zorlayarak bütçemi çıkartabiliyorum. Naked motor kullanıyorum. Bunun için uygun kask arıyorum ama bir türlü bulamadım. HJC RPHA 11 modelini çok beğendim ama bütçemi kuruşu kuruşuna yiyecek :)...
  4. M

1000-1800 Naked Motor İçin Kask Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Naked motor kullanıcısıyım. Kendime yeni bir kask almak istiyorum. Bütçe sınırım ise en fazla 1800 gibi maalesef. Şuan kullandığım kask ise LS2 Rapid modeli. Açıkçası daha güvenilir, hafif ve yaz aylarında beni çok havasız bırakmayacak hava giriş çıkış kanallarının...
  5. M

Scooter Deneyimi Olan Biri İçin Öneriler

Merhabalar, son 6-7 yıldır PCX ve Honda Spacy tarzında motorlar sürdüm. Ailem bu tarz motorları sevdiği için maalesef bu şekilde ilerledim. Kendime yeni bir motor almak istiyorum. 35k miktara kadar çıkabiliyorum ama aklımda alacağım motoru tam olarak oturtamadım. Sebebi ise bu tarz...

Yeni mesajlar