Arama sonuçlarınız

1. M

Sigortalar uçmuş

Geçen yıl ziraat bankasından 190 küsura yaptırdığım zorunlu trafik sigortası bu yıl 693 teelee.:pale: Yanlış mı hatirlıyorum acaba şoktayım! Siz nerden kaça yaptırıyorsunuz?
  2. M

Akü Ne Kadar Dayanır?

Bir rahatsızlık nedeniyle motorumu bırakıp ailemin yanına geldim. Bir hafta oldu ama daha 3 hafta daha eve dönemeyeceğim. Motoru haftada bir çalıştır falan deniyordu akü için. Bir ay çalışmayınca akü biter mi? Bir arkadaştan rica etsem ev sahibinden evin yedek anahtarını alıp orta sehpada biraz...
  3. M

Vukuatlarım üzerine destandır

Selamlar arkadaşlar 1 yıldır kullanıyorum motoru. 8 kere yatırdım garibimi. Aslında yazıp yazmamak konusunda epeyce düşündüm. Sonra belki paylaşımım benim ya da birilerinin işine yarar dedim. Sonuçta paylaşım için buradayız. Burada anlatacaklarım kendimce önemli bulduğum devrilmeler ve ucundan...
  4. M

Tek başına uzun yol yapmak

Selam arkadaşlar. Ben 10 aylık motosiklet kullanıcısıyım. Nmax 155 kullanıyorum ve yaklaşık 1000 km lik bir yolculuğa çıkmayı planlıyorum. Tekirdağ Çorum arası bir yolu gelmişliğim var 700 km kadar. Bodozlama çıktığım bir yolculuktu. 11 saat sürdü aşırı trafikten. Trafik yoğunlaşacak korkusundan...

Yeni mesajlar