Arama sonuçlarınız

1. A

Honda cbf 150 uzun yol

Abilerim varsa ablalarım ve emsallerim hepinize oncelikle bu metni okuduğunuz için teşekkür ederim benim sorum şu honda cbf 150 uzun yola gidermi yolda zorlanirmi ve sehir icinde 100 km de kac litre benzin alıyor tecrübe sahibi abilerime ve okuyan abilerime teşekkür ederim
  2. A

Tecrübe sahibi abilere soruyorum!!!

Merhabalar öncelikle bu metni okuduğunuz için teşekkür ederim ben 120 kilo 175(tam emin deilim) boyunda öğrenciyim yani artik kucuk motorlar bana yetmiyor (hız olarak değil)bende 2013 model Tvs apache vardi sattim yeni bir motor almayi dusunuyorum bi arkadasım bana enduro motor tipini secmemi...
  3. A

Motor alarmı

Herkese merhaba bunu okuyan tum abilerim ve yaşıtlarımada teşekkür ederim yakın zamanda motor aldım ve aldigimdan beri depomda saklıyorum ve ne yazikki komsum depoya esya koyarak depomuzu küçültmüs ve motor giremez durumda sizden isteyecegim tavsiyede motorum icin sesi güçlü bir alarm tavsiye...
  4. A

Hangisi daha iyi??

Honda cbf 150 Mondial mh drift 150 Mondial 180 Z one Kuba cr1 Tvs Apache rtr 150 3-4 gune arasindan birini secip onu alacağım tavsiye ve okumalariniz icin teşekkürler :)
  5. A

Motor alıcam hangisini almalıyım?

Bundan once actidigim bir konuda sizlerden motor tavsiyeleri aldim istedigim motor okulumda bana yardim edebilecek cok masraf cikarmayan bir motordur yaz oldugundan aradan cikarmak istedim ve sizlerden tavsiye aldim hepinize teşekkür ediyorum ve en sonunda bu motorlarlar arasında kaldım Honda...
  6. A

Öğrenciyim yardim ederseniz sevinirim

Merhabalar ilk önce iyi günler dilerim yeni katıldım buraya ve burdaki amacım kendim için ideal motoru bulmak üniversteye gidiyorum ve her gun toplu taşimayla gitmek zorunda kalıyorum 2 saat gidiş 2 saat gelis olmak üzere 4 saatim yolda geciyor ama normal arabayla yarim saat sürüyor bir kac yere...

Yeni mesajlar