Arama sonuçlarınız

1. SonDarBe

Sigortasız araç satışı

Diğer motosikletimin trafik sigortasını yaptırmıştım 7 gün önce dün iptalini gerçekleştirdim plaka ruhsat var noter satışlı arkadaşa devredicem sigortasız aracın satışını yapabilirmiyim? herhangir bir cezası borcu yok.
  2. SonDarBe

Trafik sigortası ücret iadesi

Motosikletimin satışını verdim noter huzurunda paramı aldım imzaları attık ruhsatı diğer evrakları felan verdim + ve satmadan önce trafik sigortamı yaptırmıştım 1 hafta önce elimde şuan motosiklete dair hiçbir belge yok sigortacıma gidip sigortamın bedelini iade alabilirmiyim trafik...
  3. SonDarBe

Trafik sigortası

Sıfır motosiklet aldım evrakları elimde sigortasını pederin üstüne yaptık fatura benim adıma noterde ruhsat benim üzerime çıkıyor trafik sigortası pederin üstüne böyle olurmu sigorta pederin üstüne ruhsat benim üzerime notere sordum sıkıntı yok olur dedi.
  4. SonDarBe

Sıfır motosiklet rodaj

Sıfır motosiklet aldım 2018 model MONDİAL DRİFT 125 300 kmde otobanda son hız yapıyorm 110 zar zor geliyor bi türlü geçmiyor ve bazen sanki düşük devirlerde giderken birisi tutup tekrar bırakıyor gibi birşey oluyor motora neden böyle yapıyor
  5. SonDarBe

SİGORTA PLAKA RUHSAT ARAÇ SAHİBİ

0 Motosiklet aldım şuan plaka ruhsat sigorta hiçbirşey yaptırmadım ALLAH nasip ederse bi kaçgüne yaptırmayı düşünüyorumm bayide motosikleti alırken fatura benim adıma kesildi ben sigortayı pederin üstüne yaptırma şansım varmıdır? yoksa fatura sahibi kimse onun adınamı düzenleniyor bu konuda...
  6. SonDarBe

Mondial MH DRİFT 125 2018 MODEL

Merhabalar, Bütçem 5.5 civarı olduğundan sıfır motosiklet almaya karar verdim 2 motosiklet arasında kalmıştım dolar sürekli yerinde durmadığından gerçekten motosiklet fiyatları artmaya başlıyor RKS 125 2018 4 750 -Mondial DRİFT 125 2018 5800 civari iki seçenek arasında kalmıştım ama RKS...
  7. SonDarBe

Mondial MH DRİFT 125 2018 MODEL

Merhabalar, Bütçem 5.5 civarı olduğundan sıfır motosiklet almaya karar verdim 2 motosiklet arasında kalmıştım dolar sürekli yerinde durmadığından gerçekten motosiklet fiyatları artmaya başlıyor RKS 125 2018 4 750 -Mondial DRİFT 125 2018 5800 civari iki seçenek arasında kalmıştım ama RKS...
  8. SonDarBe

Trafik sigortası

Sıfır aldığım motosikletime trafik sigortası yaptıracağım yaş 20 olduğundan üstüme sorgulattığımda ciddi rakamda fiyat yüksek çıkıyor bizim pederin üstüne sorgulattığımda ise düşük rakam çıkıyor asıl sorum trafik sigortasını bizim pederin üstüne yapsam motosikletin ruhsatını çıkartmak...
  9. SonDarBe

RKS RK125-R2018 VS Mondial Drift 125 2018 Hangisini almalıyım?

İki motosiklet arasında kaldım RKS 125 4700 TL Küsür Drift 125 ise 5.750 küsür fiyatı var RKS 125CC drift 135cc ikiside aynı gibi geliyor RKS yedek parça olarak sıkıntılımıdır? görünüş önemli benim için siz hanisini önerirdiniz?
  10. SonDarBe

100CC Motosiklete 150CC karbüratör takma?

Mondial uag 100cc 2018 model motosiklete CG 150cc karbüratörü taksam uyarmı ve performans artarmı ufakta dahi olsa?
  11. SonDarBe

Motorbisiklet yedek depo sorunu

Selamun aleykum arkadaşlar mondial 100 uag 2018 model aldım kurulumun ardından 30 TL benzin atmıştım iyi güzel gezdim en sonunda bugün benzin bitti yolda kaldım farkettim ki bu arada yedek depo vanası var yedek depo'daydı benzin bitince farkettm Sonra benzinliğe gittim 10 TL attım motor...
  12. SonDarBe

Sıfır motosiklet plaka ruhsat işlemleri 2018

Sıfır motosiklet aldım bayiden elimde faturalar ve diğer belgeler mevcut orada söylediler biz cıkaralım edeli vesaire ben kendim bu süreçleri görmek istediğim için kabul etmedim herneyse, ben bugün poliçe trafik sigortasını yaptırdım 170 TL ye elimde poliçe mevcut şimdi ruhsat plaka çıkarmak...
  13. SonDarBe

Scooter Farlar Açınca Motor Stop Ediyor

MONDİAL MASH 2012 Model motorumda parkları açtığımda sıkıntı yok ardından farları açtığımda seyir halindeyken motorbisiklet stop ediyor neden yapar bunu farları açtığımda ışıklar gidiyor yani komple elektirik gidiyor motorda ateşlemede yapmıyor farları kapattığımda normal şekilde çalışmasına...
  14. SonDarBe

Scooter elektirik sorunu

150CC çin malı scooter motorbisiklet xxxx model kontakmı arızalı bi türlü çözemedim motorbisikleti stop ettiriyorum bidaha marş yapmak istediğimde marşı almıyor elektirik gelmiyor (Direksiyonu sağa sola çevirdiğimde elektirik geliyor) neden yapar bunu? bu yüzden marş - ve farlar yanmıyor bu...
  15. SonDarBe

Scooter arka lastik değişimi

Scooter 150cc arka lastik patladı yeni lastik aldım kendim değiştirebilirmiyim az çok tamir işlerini kendim yapan birisiyim zormudur motorcular 25 TL istiyor fiyat çok değilmi?
  16. SonDarBe

Işıklar sönüyor

SCOOTER motorumun farları- park lambaları ışıkları sönüyor göstergeninde ışıkları sönüyor kornayı basılı tutuyorum kesik kesik çalıyor seyir halindeyken bi yanıp bi sönüyor motorun çalışmasında sıkıntı yok sorun nedir?
  17. SonDarBe

KM TELİ SORUNU

Arkadaşlar yeni motor aldım 2.el MONDİAL MASH 2012 150CC model benzin göstergesi,km hız göstergesi,km saati çalışmıyodu yeni gösterge aldım bendeki tesisatla oynanmış direk tak bitir soketli deildi yani :) kabloları ek yaptım zorladı bu durum baya saatlerce en sonunda bitirdim montajını yeni...

Yeni mesajlar