Arama sonuçlarınız

1. B

2000-3000 lira tutması gereken parçaların Honda'nın servisi 4413TL Fiyat çıkarması

motorum 2012 model cbr250r telefondan parça fiyatı almak istedim bu resimde yazan parça adlarını anlayamadım ama ocak ayında küçük bir kaza yapmıştım sol grenajım, sağ sol ön kafa grenajlarım,far ve sinyallerim kırıldı ve kaza sonrasında şansıma benzin pompası arızalandı ve honda servisi bu...
  2. B

HAYATIMDA İLK DEFA KAZA YAPTIM

öncelikle selamun aleykum bugün basıma gelen kaza anımı sizle paylasmak istiyorum istanbulda mecidiyeköy'den - bahçelievler istikametine doğru saat 15.30 16.00 arası. Sağdan gidiyorum solumda jip var kocaman. Önüm temiz çok az ilerde sağımda da yan yol var yanımdaki jipin sürücüsü(GÖRDÜĞÜM...
  3. B

GARAJIN ÖNÜNE ARABA PARKETMEK!?

Tekrardan merhaba, ben motosikletimi garajın içine parkediyorum fakat garajın çıkış kapısına apartman sakinleri ısrarla arabalarını garajın önüne çekerek benim çıkışımı engelliyor veya dışarı çıktığımda geri geldiğimde araba oluyor ve garaja girişimi engelliyor garajın içinede konmuyor araba bu...
  4. B

1000 TL EKİPMAN

Hepinize selamlar ekipman konusunda hiç bilgim tecrübem yok bana internet üzerinden 1000 yi geçmeyecek bir ekipman dizermisiniz pantolon eldiven ayakkabı hariç. Teşekkürler iyi forumlar
  5. B

Muayene mevzusu ...

iyi akşamlar yeniden ben, motorumu muayeneye götüreceğim bi kaç sorum var, araç annemin üzerine ve reşit değilim bi sorun teşkil eder mi? ehliyetimi görmek isterler mi? zincirim biraz esnemiş ve arka lastiğime aylar önceden çivi girdiğinden fitil attırmak zorunda kalmıştım bunlar muayeneden...
  6. B

Muayene konusu...

iyi akşamlar yeniden ben, motorumu muayeneye götüreceğim bi kaç sorum var, araç annemin üzerine ve reşit değilim bi sorun teşkil eder mi? ehliyetimi görmek isterler mi? zincirim biraz esnemiş ve arka lastiğime aylar önceden çivi girdiğinden fitil attırmak zorunda kalmıştım bunlar muayeneden...
  7. B

CBR125R KAFA AÇILMASI

iyi forumlar abiler kardeşler, yaklaşık 2.5 ay önce motoru düşürmem sebebiyle kafanın sol tarafında böyle ufacık bi açıklık var bunu nasıl kapatabilirim sizce?
  8. B

KASK VİZÖR APARATIM KIRILDI

Abiler gördüğünüz yerdeki vizörü tutan aparat kırıldı bende çıkardım o parçayı nerden bulabilirim motorcuda yokmuş https://hizliresim.com/gOMZ9Z https://hizliresim.com/9mZ2Do şu parçayı nerden bulabilirim acil?
  9. B

Cbr125r küçük kesik hortum

motosikletim cbr125r alt tarafta böyle iki tane ayrı kücük hortum var bu nedir?
  10. B

ARKA STOP FARI ISINMAKTAN PLASTİĞİ ERİTTİ

herkese selamlar geçen cuma almış olduğum 2013 honda cbr125r model motosikletimde dün akşam garajda arkadaşlarla bakınırken 2 kez üstüste istop ettirdim marş almadı ısınmadığından diye düşündüm tekrar denedim çalıştı ondan bi 5 dakika sonra arka stopdan dumanlar geldiğini gördüm hemen bagajı...

Yeni mesajlar